2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anadoluefessk.org.tr

Takımımızda istatistikler şu şekilde oluştu:
Rodrigue Beaubois 9 dakika, 6 sayı, 2 asist.
Chris Singleton 15 dakika, 4 sayı, 2 ribaunt.
Yiğitcan Saybir 17 dakika, 1 ribaunt, 2 top çalma.
Doğuş Balbay 25 dakika, 4 sayı, 5 ribaunt, 2 asist, 2 top çalma.
Erten Gazi 16 dakika, 5 sayı, 1 ribaunt, 1 asist.
Adrien Moerman 13 dakika, 0 sayı, 2 ribaunt, 2 top çalma.
Buğrahan Tuncer 29 dakika, 9 sayı, 5 ribaunt, 2 asist, 1 blok.
Vasilije Micic 10 dakika, 5 sayı, 1 ribaunt, 1 asist.
James Anderson 14 dakika, 2 sayı, 1 asist, 2 top çalma.
Filip Petrusev 22 dakika, 11 sayı, 9 ribaunt.
Bryant Dunston 21 dakika, 8 sayı, 4 ribaunt, 3 top çalma, 1 blok.
Krunoslav Simon 14 dakika, 14 sayı, 5 ribaunt, 1 asist.
Takımımız bu akşam yurda dönecek ve Gloria Cup'a katılacak.

Micic ve Simon çok az oynamış, Larkin de hiç oynamamış, Pleiss da çok formdaydı o da oynamamış. yani ciddi rotasyon yapılmış. O yüzden önemli değil bence.

Ama sonuçtan bağımsız olarak belirtmek isterim ki, Efes Dunston ve Anderson yerine oyuncu almayarak biraz kumar oynadı bu sezon için bence. Takımı bozmak istemediler ama Belki sezon içerisinde takviye yaparlar.
 
Takımlar aralarında hazırlık maçları yapıyorlar ama yayınlamıyorlar.

Türk Telekom-Gaziantep maçında Jarmar Gulley'i izlemek isterdim mesela.Adam ilk çeyrek tek başına 0-10 seri yaptı.2 kez üçlük denemesi sırasında faul aldı + 1 kez üçlük esnasında basket faul aldı.Şu an 25 sayıyla maçın yıldızı.

Turnuvadaki hiçbir maç yayınlanmayacakmış,çok zor iş ya.
 
Darüşşafaka-Bahçeşehir hazırlık maçını izliyorum.Skor 18-18 iken Bahçeşehir eksiklerine rağmen en iyi 5'i ile oynarken Selçuk Ernak,Eray Akyüz-Doğuş-Eren Has-Boothe-Görkem 5'i ile oynadı ve 17 sayı geriye düştü.

Dün Darüşşafaka 3 tane uzatma oynadı anlıyorum ama ne zaman koçlar dengeli rotasyon yapmayı öğrenecekler onu bilmiyorum.
 
Bahçeşehir Koleji kaç maçtır eksiklerle oynuyordu hazırlık maçını.Bugün çıtayı yükselttiler ve eksik listesine Jamal Jones'uda ekleyip Fenerbahçe'yi darma duman ettiler.

Bu arada Bjk hazırlık maçında ilk 3 çeyrek iyi götürdüğü maçı son çeyrekte kaybetmiş oldu.Igokea'nın kazanmasına çok şaşırdım.Bjk'lı 17 yaşındaki Oğuzhan Göktepe'yi tebrik ederim,umarım iyi yerlere gelir.Kritik anda takımın sayı bulamadığı anda soktuğu üçlük ve az top kullanıp 11 sayı bulması onun adına iyiydi.Demekki bir oyuncu kötü oynayınca ya da şut kaçırdığında ''daha yaşı genç ya'' dememek lazımmış.
 
Telekom'un Andrews-Dawkins değişikliğiyle daha da güçlendiğini düşünüyorum. Bu sayede hem Harrison'u 2'ye çektiler hem de Dawkins epey yetenekli birisi.

Kötü bir turnuva geçirdiler, bugün Antep'e de kaybettiler. Ama ölçü değil kadroları baya eksikti. Perez neredeyse bütün hazırlık dönemini sakat geçirdi. Kaliteli oyuncu ama kronik sakat olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Ortalama bir coach ve sağlıklı bir Perez ile rahatlıkla ilk 5'te yer alacak kadro kaliteleri var
 
Telekom'da Dawkins, Andrews'in yerine daha isabetli olmuş, top kullanmayı seven fiziksiz kısaların yanında üçüncü bir skorer kısa yerine orada bağlantı olacak, savunmada durabilen, atletik bir oyuncu eklemesi daha iyi olmuş. JaJuan Johnson olmamasına rağmen biraz daha derli toplu görünüyorlar sahada.

Telekom şu an 4 yabancı bizim maçta Perez de yoktu şimdi Andrews gitti muhtemelen bir kısa alacaklar. Andrews gibi skorer kısa almalarındansa 3 numara daha mantıklı olur onlar için.
 
Canlı istatistik konusunda eski şirket çok iyiydi.Erkekler ve kadınlar hazırlık basketbol maçlarında bile istatistiklere ulaşıyorduk.

Bugün basketbol ligi başladı ve yeni şirket sezonun ilk maçı için canlı istatistik sağlayamadı.
 
Gaziantep’in uzun transferleri geçmişte Akhisar Belediyespor’un yaptığı forvet transferlerine benziyor.Onlarda Gekas,Niasse,Rodallega,Seleznyov falan derken hiç boş atmamışlardı.Antep’te Dorsey,Jekiri,Jaiteh derken şimdi de Alpha Kaba’yı bulmuş :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst