İmkansız. Kadrolar arasında uçurum var.Sopron iyi mücadele ederse bu loserları yenebilir bence. Kesin fb kazanır diyemem. Başarılar Sopron!
fb kadrosunun hakkını veremiyor. USK Prag maçını da mucizevi üçlüklerle kazandı. Sopron başarabilir.İmkansız. Kadrolar arasında uçurum var.
bu mesajını yazdım Nihat hocam, bakalım erkekler için de bu görüşü savunacak mısın/ne kadar savunacaksınAlsınlar bir zahmet kupayı. Ama tarih hep ilk alanları yazacaktırTeşekkürler Ekrem Memnun
![]()
Senelerce bu kupayı almak için servet harcayan ve finale kadar namağlup gelen ezeli rakibini yenip almaktır daha güzeli. O yüzden 100 defa alsalar bile hiçbiri bizimki gibi olamayacak. 2014'de içlerine saplanan bu büyük acıyı belki bugün biraz hafifletebilirlerAlsınlar bir zahmet kupayı. Ama tarih hep ilk alanları yazacaktırTeşekkürler Ekrem Memnun
![]()
Maçtan sonra kadınlarda ilk Euroleague kupasını kazandık diyeceklerine eminim. O derece hatırlamak istemiyorlar 2014'üSenelerce bu kupayı almak için servet harcayan ve finale kadar namağlup gelen ezeli rakibini yenip almaktır daha güzeli. O yüzden 100 defa alsalar bile hiçbiri bizimki gibi olamayacak. 2014'de içlerine saplanan bu büyük acıyı belki bugün biraz hafifletebilirler![]()
Bu maalesef sadece bizim için böyle. Sıradan Galatasaray'lılar bile unuttu bunu. Her sene final four'da yer alan ve fener medyasını arkasına alan daha rahat algı yapar elbette. Adımızın pek geçtiğini görmedim zaten pek bu hafta. Kaybettikleri finalleri anlatırken akıllarına gelmek dışında. Fener kazanırsa zaten Rus takımlarının durumu muamma olduğu için hanedanlık bile kurabilirler. Tabii nasılsa kazandık deyip bütçe düşürmezlerse.Alsınlar bir zahmet kupayı. Ama tarih hep ilk alanları yazacaktırTeşekkürler Ekrem Memnun
![]()
Keşke dediğin olsa da euroleague kazansak abi ben öncü olmanıza razıyımbu mesajını yazdım Nihat hocam, bakalım erkekler için de bu görüşü savunacak mısın/ne kadar savunacaksın![]()