2021-2022 Euroleague Women

Fenerbahçe elini kolunu sallayarak lider çıkar gruptan. Bizim takım hakkında pek olumlu yorum yapamayacağım ne yazık ki. 3-4-5-6 bandında takılırız sanırım. Bu hallere düşmemeliydik.
 
Bizim Eurocup'ı alma şansımız var mıdır sizce ? Çukurova'daki yabancıları saymayı bırakalı çok oldu,8-9 yabancıları var sanırım.Ligde kafa kafaya oynansada tüm yabancılar süre alırken ne kadar dayanabilir hem biz hem rakipleri acaba ?
 
Senelerce bu kupayı almak için servet harcayan ve finale kadar namağlup gelen ezeli rakibini yenip almaktır daha güzeli. O yüzden 100 defa alsalar bile hiçbiri bizimki gibi olamayacak. 2014'de içlerine saplanan bu büyük acıyı belki bugün biraz hafifletebilirler :)
Maçtan sonra kadınlarda ilk Euroleague kupasını kazandık diyeceklerine eminim. O derece hatırlamak istemiyorlar 2014'ü 😂😂
 
Alsınlar bir zahmet kupayı. Ama tarih hep ilk alanları yazacaktır 😎 Teşekkürler Ekrem Memnun 👏👏👏

Bu maalesef sadece bizim için böyle. Sıradan Galatasaray'lılar bile unuttu bunu. Her sene final four'da yer alan ve fener medyasını arkasına alan daha rahat algı yapar elbette. Adımızın pek geçtiğini görmedim zaten pek bu hafta. Kaybettikleri finalleri anlatırken akıllarına gelmek dışında. Fener kazanırsa zaten Rus takımlarının durumu muamma olduğu için hanedanlık bile kurabilirler. Tabii nasılsa kazandık deyip bütçe düşürmezlerse.
 

Üst