2021-2022 Euroleague

Bunlar bu kadar bütçeyle nasıl bu kadar defolu takım kurabiliyor :) Cidden incelenmesi gereken bir vaka :) Bana göre Obra gibi oyunculara değer katan bir koçları olmasaydı 2014-17 arasını da bomboş geçireceklerdi.
 
Sevinmedim fakat Efes'in kaybetmesine üzülmedim.Efes sezon başından beri Bjk maçı hariç hangi maçı kendi gibi oynayarak kazandı ? Pınar Karşıyaka maçını mı ? Denizli basket maçını mı ? Denizli basket gibi düşük kalitedeki takım karşısında bile zorlanıyor takım.

Sertaç'ın yokluğu tamda burada ortaya çıkıyor işte.Sertaç'ın yeri doldurulamadığı gibi takıma takviyede gelmeyince,basketbolu bırakmıs adamlarla devam edilince bu tür sonuçlar normal.
 
Ergin Hoca’yı sevdiğim için Efes’i Euroleague’de desteklerim ama bugünkü yenilgiye sevindim diyebilirim.Muhtemelen Milano’ya da kaybederler ve Kasım gelmeden gerçekleri görürler diye umuyorum.
 
Fener’in Euroleague’de önümüzdeki 9 maçlık fikstürünü gördünüz mü ? 2 galibiyet gelir en fazla buradan.Unics,Madrid,Barcelona,Oly,CSKA,Milano,Bayern,Zalgiris,Efes..Djordjevic muhtelemen bu fikstürde kovulur,Ertuğrul Erdoğanla falan kapatırlar bu sezonu.
 
Fener kötü, Unics berbatın daha ötesi. Maç da kalitesiz. Zaten Unics über kötü olduğu için Fenerli oyuncuların komik hataları, saçma oyunları göz ardı ediliyor.
 
Son yıllarda böyle bi rezalet görmedim ben. Kazan sabaha kadar sayı atamaz. 3.çeyreğin sonlarına giriliyor ve 23 sayıdalar. Acilen Eurolig’den men edilmeleri lazım. Hepsinden öte salonda veya tvde maç izlemeye gelenlere hakaret bu oyun.
 
3.periyotta son dakikada attıkları sayıyla 5 sayı atmış oldular. Yani 3 sayıda kalacaklardı. İsmail’le İhsan da hala az yedik ettik diyor şaka gibi :D Bir kere de Kazan’ı eleştirip bu ne rezillik diyemediler.
 

Üst