• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Euroleague

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Furkan Dillice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Micic hadi oğlum bir şutuna bakıyor artık şu maç

Bu Real neden veteran oyuncularından ısrarla vazgeçmiyor ? Zamanında başarılar elde ettikleri için saygıdan mı yoksa tepki mi görürler Real seyircisinden ?

Maç sonunda biri gidip Hanga'ya bir tokat atsa da suratını her pozisyonda tutmasına bir sebep olsa...

Şu son bölümü insallah iyi geçeriz.Micic-Pleiss aynen devam.

Vasa Vasa Vasa Vasa Miciccccc

Çok ribaund verdik bugün.

Micic Larkin'i gördü,atış kaçtı derken Real hücuma çıkıyor derken Singleton ! Chris Singleton ribaundu savaşa savaşa,söke söke aldı,Micic'in kaçan atışını üstün Alman teknolojisi tamamladı.

Micic Larkin'i gördü,atış kaçtı derken Real hücuma çıkıyor derken Singleton ! Chris Singleton ribaundu savaşa savaşa,söke söke aldı,Micic'in kaçan atışını üstün Alman teknolojisi tamamladı.
Ne çekti topu be orada.

Şöyle bir hücumda boş döndürüp üçlük yada basket faul ile bitirsek güzel olur.

Aldık be realin faul yapmamasını aklım almadı ya

Allah be Allah be Allah be.Bravo Micic,bravo Larkin,bravo Singleton,bravo Tibor,bravo Braynt,bravo Dunston,bravo Efes Pilsen,bravo Ergin hoca.

Şampiyonuz be,şampiyonuz be.

Son 40 sn hücum ede ede kazandık.Hücum ede ede kazandık.

Ergin hoca varken sen bir hiçsin Laso ! Sen bir hiçsin Real.Sen bir hiçsin Tavares !

yok böyle şampiyonluk , resmen şapkadan kupa çıktı.
Singelton büyük mücadale etti , helal olsun.
Ergin Ataman tarih yazıyor , keşke bizde yazsa idi.

Efes müthiş bir iş başardı. Bu kadar hazır, sert ve rakibini müthiş bozan bir takımı yenerek şampiyon oldular.

Tam tersi olduğunu düşünsenize 1 sayı geridesiniz,faullerinizi altın değerinde korumuşsunuz ve son 40 sn size fırsat bile gelmeden kaybediyorsunuz :D

Hiç yaşamak istemem :D :D

60 sayıyı bulamadık ama kupa geldi,helal olsun Efes

Tam tersi olduğunu düşünsenize 1 sayı geridesiniz,faullerinizi altın değerinde korumuşsunuz ve son 40 sn size fırsat bile gelmeden kaybediyorsunuz :D

Hiç yaşamak istemem :D :D
Ben süreye dikkat etmedim Real hücum edecek diye bekledim maç bitti :D:D

Geri