Takım kaptanı sezon ortasında takım ayrılıyor. Gerçekten inanılmaz ya.
Burutay yetiştiği yere Arkas'a dönmüş yıllarca işi sadece voleybol olan istikrarlı kulüp mantıklı seçimde bizim yöneticiler bu çocuğun neden gitmek istediğini sorguladılar ve engellemeye çalıştılar mı merak ediyorum?Özel sebeplerden dolayı ayrılmış.
Gerçekten o kupa alındığı sezon kadromuz çok iyiydi ve yıllar sonra ligde favoriydik bana göre. Bugüne kadarda transfer konusunda sakat ve giden oyncunun yerine gerekli adımlar atıldı ki bu sezon play off ta bile yokuz.Nedim hocaya iyi imkanlar verildi, fazlasıyla sabır gösterildi ama karşılığında 1 kupa verdi. Erkek voleybolda son 3 sezondur ortamda çok uygundu, kupalar gelmeliydi.
Bu görüşme Arkas maçından çok çok önce olmuştu ve yönetim hoca ile devam etme kararı verince Burutay'da takımdan ayrılmıştı. Burutay'ın kötü gidişattan ötürü hocaya suçladığı biliniyordu ve hoca gitmeyince kendi gitmek istedi. Ben o dönemlerde menejerimiz Hüseyin Bey ile yaptığım konuşmada takımda tam bir kaos ortamı olduğundan bahsetmişti üstü kapalı olarak. Eğer Arkas maçından sonra tekrar bir görüşme daha olduğuysa ondan haberimm yok ama bildiğim birşey varsa Nedim hoca kendisi gitmez onu görevden alan olmaz ise. Onun hedefi Türkiye Kupası maçlarını kazanarak kupayı alıp seneye de takımda kalmak...Voleybolmagazin haberine göre Arkas maçından sonra görüşülmüş olası bir istifa kararı beklenirken, devam edilmeye karar verilmiş. Erkan Toğan'ın ismi geçmiş falan.. Kısaca bir sezon daha çöpe gitti.