2021-2022 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Hasan ve ahmetten biri gidecekti ama genel hasan gider ahmet kalır şeklindeydi. Şaşırtıcı oldu. Ligde transferlerde bitti sayılır artık. Yeni sezonda güçlü takım sayısı daha fazla ve daha çekişmeli olacak. Umarım pasörde verdiğimiz karar sezona mâl olmaz. 1 yabancı daha alma hakkımız vardı kullanmadık.
 
Hasan ve ahmetten biri gidecekti ama genel hasan gider ahmet kalır şeklindeydi. Şaşırtıcı oldu. Ligde transferlerde bitti sayılır artık. Yeni sezonda güçlü takım sayısı daha fazla ve daha çekişmeli olacak. Umarım pasörde verdiğimiz karar sezona mâl olmaz. 1 yabancı daha alma hakkımız vardı kullanmadık.

2-3 tane kritik maç kaybettikten sonra yana yakıla yabancı oyuncu aramak varken neden sene başında düzenli programlı iş yapalım ki
 
Galatasaray Erkek Voleybol Takımımız, genç pasör Onur Çukur ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Voleybola 2011 yılında Arkas Spor altyapısında başlayan, 1999 doğumlu, 2.02 cm boyundaki oyuncu, 2015 - 2016 yıllarında ise kiralık olarak TFL Altekma’da forma giymiştir. 2017 yılından bu yana kariyerini Amerika’da sürdüren Onur Çukur, USA Kolej Ligi’nde mücadele eden Grand Canyon University’de burslu olarak oynarken Spor Psikolojisi bölümünü de tamamlamıştır.

Türk milli takım formasını da başarıyla temsil eden Çukur, 2015 U-16 Balkan şampiyonluğu, 2016 U-17 Balkan Şampiyonluğu yaşarken 2015 Balkan Şampiyonası’nda da “En İyi Pasör” seçilmiştir.

Onur Çukur’a hoş geldin der, sarı kırmızılı forma altında başarılar dileriz.
 
2021-2022 sezonu hayırlı olsun, sezona bu kadro ile giriyoruz.

PASÖRLER: Murat- Onur
PASÖR ÇAPRAZLARI: Torres- Selim
SMAÇÖRLER:Burutay-Sedlacek-Melih-Yasin
ORTALAR:Emre Savaş-Doğukan-Hakkı-Cansın
LİBEROLAR:Beytullah-Onurcan

Gelenler: Onur, Sedlacek, Hakkı, Cansın, Beytullah

Gidenler:Selçuk, Batuhan, Berezhko, Ertuğrul, Burak Mert, Serrano
 
İyi servis atarak oyunumuzu kabul ettirdiğimiz bir maç oldu servis iyi olunca blok defans kurgusunu oturtabiliyoruz. Gitti denen topları çevirmedik belki ama doğru yerde durarak iyi defans yaptık, burdan gelen topları da sayı yapınca galibiyet geldi. Burutay'dan beklenen 4 numara katkısı da gelince keyifli bir oyun oldu.

Başından beri Burutay'ın bu takımda olma sebebi buydu zaten yine de daha iyi servis karşılayıp, Sedlacek'in daha çok devreye girmesi lazım diye düşünüyorum. Bu takım ligi domine edemez zaten şu an ligde öyle bir takım yok fakat yenilirken dahi bir oyun standartı olursa ve doğru zamanda pik noktada şampiyonluk şansı yüksek olacaktır. Bir de şu rakip 4 yabancı biz zar zor iki tane tuttuk bunlara girmesek madem öyle bir şey var orada röportaj veren voleybol şube sorumlusu kaynak bulsun da iki yabancı daha alınsın.
 
Ziraat maçından sonra söylediğimiz gibi takımın doğru noktada form tutması, ve yenilirken bile derli toplu bir oyunu olması gerek. Ziraat maçından sonra yapılan açıklamalara bakarsak zar zor bütçeye göre bulunan oyuncu imajı Sedlacek'e tam uyuyor iki maçla eleştirmek doğru olmasa da bizim gözü kapalı güvenip top atacağımız bir oyuncuya ihtiyacımız var ve Sedlacek bu intibayı şu ana kadar verebilmiş değil.
 
3. Hafta maçında lige 2/2 başlayan yeni kızıltepe sporu 18-25 25-13 30-28 25-18 ile geçtik. Lige 3/2 başlayan ekibimiz şuan 6 sırada. Takımımızda libero konusunda ciddi sıkıntı var. Burak merti yetersiz diye gönderip, daha kötüsünü almışız maalesef. Yeni transferimiz orta oyuncu hakkı bugün ekstra oynamasa puan kaybı yaşayabilirdik.

Torres 23, sedlacek ve burutay 16 sayı ile maçı tamamladı.
 
Ziraat maçında bir şey oynadık gibi göründü ama bu takım ışık vermiyor, ikinci yabancı diye alınan adam vasat bir yerli kadar oynuyor, libero metrelerce yüksekten topu file dibinden alamıyor, Doğukan top öldükten sonra ancak sıçıyor lütfedip Hakkı oyuna alınıyor ve tüm bunlara rağmen Nedim Özbey bu takımın başında kalıyor. Galatasaray voleybol şubesi eski bir su topu oyuncusuna kaldı ise bu seneden de umudu kesmek lazım.
 

Üst