Takimin Kerem’den sonra en yetenekli oyuncusu Morutan kiralik gonderilmeye calisiliyor ve 75. dakikada oyuna giriyorsa orada hakem falan konusmaya gerek yok.
Taylan Berkan ikisi birlikte oynadiginda ligde iyi sonuc aldigimiz herhangi bir mac yokken bir de bunlarin yanina Aytac’i aliyor hocamiz
Cicaldau falan filan bos topcu bunlar.Guzel cakmislar kim caktiysa.Nelsson disinda cok iyi diyebilecegimiz bir transfer yok.Duzenli oynatilsa Morutan bence is yapacak ama gereksiz bir linc var cocuga karsi.Sanki takimin yetenek ortalamasi cok yuksekmis gibi.
İsmail Cipeyle sozlesme yenileyen ve bugun kalemizde olmasina sebep olan kimse bak bu kisi kimse Allah onu nasil biliyorsa oyle yapsin.
Bu takima 4 veya 5 direk oyuncu lazim.Sezon basi 27m Euro harcanip hala bir iskelet kadro kurulamadi.Defans hatti disinda hic bir bolgemiz iyi degil.Defans hatti da isim isim iyi yani takim savunmasi rezil yanlis anlasilmasin.
Hakem falan konussak ne olur basimizdaki yonetim bir yerlere yaranmaya gelmis.Kendi icinde bile sulh olmayan bir yonetimden bahsediyoruz.Umarim ibra edilmezler ve bu sezonu bile tamamlayamazlar.Burak Elmas baskan secildiginde sevindigim icin kendime de inanilmaz kiziyorum.
Fatih Terim’i gonderip yerine getirdikleri hocaya bakinca zaten yonetimin capi anlasiliyor.Zamaninda Terim gidince Mancini,Prandelli falan goruyordu bu takim.Yabanci hoca getireceksen boyle getireceksin.Torrentmis falan devam edersen Riekerink,Tudor gibi siralama yaparsin.
Sonuc olarak gecmis olsun.Dua edelim Avrupa’da baba bir takim gelmesin yoksa cok degisik seyler izleriz.Cunku artik o “sansa” giden Galatasaray’da olmayacak.
Ha unutmadan sunu da soyleyeyim.Burada hocalarimizin yaptigi hatalarin konusulmasi meshur.O yuzden bugun ondeyken ve hicte fena oynamiyorken 20 kisilik kadrodaki tek forveti oyundan cikarip Aytac’i almanin mantigi neydi mesela ? Ne amaclamis olabiliriz ? Topu ayaginda tutmaktir bu degisikligin amaci ama sen topu rakibe verip bekledin.Burada bir celiski yok mu ? İlk maci anliyorum ama futbolun temel prensiplerinden birini de hic etme yani.