2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Fatih Hocanın Gidişi yanlış şekilde oldu tamam eleştirdik. YÖNETİM KOKUŞMUŞ BOŞ İNSANLARLA DOLU Kabul

Fatih Hocam Muslera arkasına Kaleci almayan sensin 10mt düz topu sürmeyen Berkan'a 4m dolar verdirende sensin, Hagi Popescu Geldi Cica ile Morutan dedi aldıran sensin 1 sene boyunca Solbek Arayıp Van Anholtu getiren sensin, Diagne oynamaya başlarken kesen sensin Buldozer gibi gelip sahada kaybolan Mustafayı bu hale getiren sensin Fatih Hoca, Barış Alpere 1m dolar verip Yunusu Adanaya gönderen sensin, Babele bu kadar tolerans tanıyan sensin, ÖMER Bayrama Galatasaray kaptanlığı veren sensin bitmiş ardaya 1 sene daha para kazandıran sensin. Geldiğinden beri Scouat diyip bir halta yeramayan ekibin oyuncularını alan sensin

Baştan aşşagıya sistemsizlik içinde sistem adıyla kandırılıyoruz.4 senedir Haziranı bekleyin Ocagı bekleyin diye diye masallarla uyutulduk.
Bu dünyada Paradan daha değerli şey Zamandır 4 sene izi yediniz. MEHMET DeMirkolun dediği gibi Fedakar olan Tek taraf Galatasaray Taraftarıdır 4 sene gibi uzun süredir zamanımızı çaldılar

Bugun itibari ile Fatih Hoca vede Burak Elmas Yönetiminin bütün izleri silinmeli

Sistem Hocası getirilmeli Sistem Yönetimi gelmeli ama zor
 
Son düzenleme:
Arda neden milyon eurolar alıyor hala ? Bu adamın kariyeri biteli kaç sene oldu ? Millet dışarıda açlıktan işsizlikten kırılırken; bu adamı inatla takıma transfer edip, yan gelip yatarak milyonlar almasına vesile olan kimdir ? Ne de güzel gençleşiyoruz öyle. .
 
Madem luis campos gibi isimlerle iletişime geçiyoruz neden bu yapılanmayı terimle yaptık ki ? bu yapılanma işinin ustası campos zaten.. zeki çelik'i bile istanbulspor'dan alıp lille'e getiren bu adamdır. kendisinin kulübümüz içinde bir görevde alması bile, transferde elimizi kolaylaştırıp, satışta da ciddi avantaj sağlar. monaco'da bile kurduğu yapıyla ne paralar kazanmıştı monaco.
 
Madem luis campos gibi isimlerle iletişime geçiyoruz neden bu yapılanmayı terimle yaptık ki ? bu yapılanma işinin ustası campos zaten.. zeki çelik'i bile istanbulspor'dan alıp lille'e getiren bu adamdır. kendisinin kulübümüz içinde bir görevde alması bile, transferde elimizi kolaylaştırıp, satışta da ciddi avantaj sağlar. monaco'da bile kurduğu yapıyla ne paralar kazanmıştı monaco.

Kendisi Danışman, Sacramento sportif direktör olabilirmiş. Baya valiz ve dosya ile gelmişler. Ama Campos gelirse para eden oyuncularımızı sattırıp eline bir bütçe isteyecektir haklı olarak. Merakla bekliyoruz...
 
En sonunda ağzımdan kötü bir şey çıkacak.Bir insanın,bir taraftarın aklıyla bu kadar oynamayın.Sabır,ya sabır,ya sabır,ya sabır diyorum.

Vallahi billahi sezon başından beri o kadar şey oldu artık sabır çekiyorum sadece.

1-Marcao'dan top sekiyor,arkadaki oyuncudanda sekiyor,ardından top Donk'un önüne düşüyor,önündeki 3 kişi öylece seyrediyor golün oluşunu.Yok yere gol yedik ya.
2-Bir takım hiçbir şey yapamaz tamam ama kale vuruşunu nasıl kullanamaz ? Kasımpaşa'dan 3 kişi ceza sahası dışında avını bekler gibi bekliyor,Marcao'ya kısa atıyoruz,30 saniye boyunca taç çizgisi önünde topu saklıyor.Kasımpaşa kontra atak takımı,senin savunman yerleşmişken sana kolay kolay gol atamaz.Dik autu vur gitsin be.
3-Bu kadar rezalet gol yenmez.Duran topları savunma konusunda çok kötüyüz ama bu duran topu savunmaya bile çalışmamaktır.Rezalet bir gol.1 pozisyonda 5 kişilik 2 tane rezalet pozisyon hatası.
 
İnanılmaz ağır paslaşıyoruz.Bundaki temel etkenlerden biriside orta sahadaki Alpaslandır.Alpaslan'a orta sahada gelen her top,yumuşar ve ya geri döner ya da ağır şekilde yan pasa dönüşür.

Bizim yapmamız gereken 2 şey var.1 tanesi karşı alanda rakibe pres yapmak,diğeride top bizdeyken oyunu olabildiğince hızlandırmak.

Bugün bu takım kazanamazsa küme düşer.Artık aklınızı başınıza alın lan.
 
Şimdi tekrardan izledim.Top uzaklaşmamışken,Donk'un önünde duran Halil neden ileri doğru koşu yapıyor ? O koşudaki amaç nedir ? Ya vallahi zorla gol yedirdiniz bravo.

Torrent insallah 2.yarıya değişikliklerle başlarsın.
 
Torrent evlatları tek tek aldı oyuna. Sezon ortasında kariyerli bir hoca getiremiyorsan en azından boşta olan, gelişime açık, ligi ve oyuncuları tanıyan birini getireceksin. Titi gidene kadar Göztepe'de bile yedek olan 27 yaşındaki stoperi gençleşiyoruz diye almışız, yeni hoca da orta sahada görev veriyor. Bu gidişle kim nerede oynar öğrenene kadar küme düşme potasına gireceğiz.

Şu an Fatih Hoca'nın başarısızlığı yüzünden bir şey denmiyor ama 3-4 maç daha böyle giderse Torrent'e Torment demeye başlarız.
 
25 milyon avro harcayıp bu takımı kurmak büyük beceri. Sorumlusu herkes istifa etmeli ki bir gitti zaten gerisi yönetimde. Azıcık haysiyetleri varsa bu maç sonu istifalarını açıklayıp Mayıs için olağan üstü genel kurul kararı alırlar. Öyle Campos ile falan olmaz bu iş.
 
Ofsayt bayrağı kalktı ama bence temiz gol yedik. Marcao çok temiz çalım yedi, İsmail Çipe 20 derecelik yerden gol yemeyi başardı.

Edit: Var'dan gol kararı geldi. Ben demiştim demek istemiyorum ama kendi sahanda düşme potasındaki takıma karşı uzatmalara geride girip baskı yemek...
 
yahu futbolcu kalitesi kötü bu sezon başından belli ama bu kadar mu ruhsuz olur topçular ya.
Hoca da öyle bir 11 le maça başlıyor ki tam şah , yaptığı oyuncu değişikleri de şahbaz.
Hoca belki erken ama benim gözümde sınıfta kaldı.
Bir takım kaybetmeyi bu kadar mı kabul eder, hiç bir isyan , mücadele yok.
Yeteneksizleri bir araya toplamışlar , yazık üstlerindeki formaya.
Bu sene transfer edilen hiç bir oyuncu verilen bonservisi hak etmiyor. Büyük takım oyuncusu değil.
Allah belasını versin bunların.

Yönetimde tam hayal kırıklığı , ulan takımın hali ortada 3-4 tane ilk 11 e oyuncu alman lazım , sen hala para diyorsun , 2.ligde bolca para biriktirirsiniz artık.
 
Güne başlarken Hatayspor maçındaki ilk 25 dklık oyunu sergilersek kazanırız diye düşünüyordum.Ta ki ilk 11 leri görene dek.

Bugünün en acı tarafı kötü bir takıma kendi evimizde 3 gol yiyerek kaybettik.

Geçenlerde Galatasaray'ın devre arası transfer hamleleri konuşulurken ''Avrupa Liginide düşünerek transferler yapılmalı'' diyordu yorumcular.O gün bence küme düşmeme düşünülerek transferler yapılmalı diyordum.

Bu takımın ligde 11 maçta tek galibiyeti var,çok acı ama bir gerçekle yüzleşme vakti var artık,bugün biz küme düşmüş olabiliriz.
 
25 milyon euro harcayıp bu takıma kuran yönetici ve hocaya söylenmek lazım. o kadar para harcayıpta 1 tane galatasaray kalitesinde orta saha alınamaz mı yahu..
 

Üst