FT’nin gönderilmesi %100 doğru karardı. Onun dönemini de gördük, kör ölür, badem gözlü olur misali. Şimdi övülmeye başlammış. Torrent yerine sezon sonuna kadar ligi bilen yerli biri tercih edilse daha iyi olabilir miydi, orası soru işareti..
Bu takımın başına Bülent Korkmaz'ı isterdim açıkçası ama olmadı bu sezonu iyi kötü bitirip önümüzde ki sezon Campos'un belirleyeceği bir hoca ile devam edilmesinden yanayım.FT’nin gönderilmesi %100 doğru karardı. Onun dönemini de gördük, kör ölür, badem gözlü olur misali. Şimdi övülmeye başlammış. Torrent yerine sezon sonuna kadar ligi bilen yerli biri tercih edilse daha iyi olabilir miydi, orası soru işareti..
FT’nin gönderilmesi %100 doğru karardı. Onun dönemini de gördük, kör ölür, badem gözlü olur misali. Şimdi övülmeye başlammış. Torrent yerine sezon sonuna kadar ligi bilen yerli biri tercih edilse daha iyi olabilir miydi, orası soru işareti..
IG ve burada ki bazı arkadaşların Fatih Terim düşmanlığı bizi buralara getirdi malesef..
Haa, ben yazdım diye, Yaman yazdı diye Galatasaray 13. yani? Burak Elmas, Terim varken 10 maçın birini kazanmadı mı bu takım? Bu takımı Yaman mı kurdu ben mi kurdum? Daha üç gün önce yanlış adamı desteklemişim diyip, bugün birilerini mi hedef gösteriyorsunuz yani? Bu takımın bu halde olmasının iki sebebi var. Birincisi Burak Elmas, ikincisi Fatih Terim. Fatih Terim, Alanya deplasmanını mı kazanacak, Trabzonu mu yenecekti? Yenebiliyor olsaydı, zaten giderken 12. sırada olmazdık. Çabuk unutmuşsunuz daha 2 hafta önce burda helallik istediğinizi, demek ki hatırlatmak gerekiyormuş.
Terim’in gitmesiyle sonuclar arasinda iliskiyle alakali bir sey yazmadim ben kendi adima Furkan eger bana da soyluyorsan.Ben sadece o donemde daha iyi top oynadigimizi soyledim ki cok haksiz da degilim.Sonucta surada en az 5 mac sayarim iyi oynamamiza ragmen kaybettigimiz veya katliama ugradigimiz.
Takimi kurma konusunda daha iyi secimler yapilabilirdi o dogru.Ama siz de Avrupa’daki her mactan sonra burada olu taklidi yapip ligdeki her kotu sonuctan sonra ofke kustunuz.
Benim icin onemli olan Galatasaray.Torrent’in basarili olmasini veya bundan sonra gelen hocanin basarili olmasini Gsyle ilgili her kisinin onunde tutarim.Ama ister yonetimin basiretsizligi diyin ister baska bir sey.Eger Terim’i yolluyorsan getirecegin adam Torrent,Okan,Bulent olmaz.Getirirsin zamanindaki Mancini gibi bir adami kimse agzini zaten acmaz.
Burak Elmas konusunda yanıldım. Yanılan ben tek değilim. İnsanlar sevdiği kadın ya da erkekten bile yanılıyor, boşanıyor. Çok bir şey değil bu yanılma. Yarın da yanılabilirim. İnsanlık hali bu.
Ama Fatih hoca o 10 haftanın 6 sında cezalı idi. Hakemlerin neler yaptığını da tarafsız gözle izleseydiniz görürdünüz.
Tamamdir Tabi ki herkesin gorusune saygiliyim Terim babamin oglu degil sonucta,oyun icindeki her turlu elestiriye saygi duyarim.Yok abi kastettiğim kişiyi direkt olarak alıntıladım zaten. Ben o zaman yazdığım şeyi yine tekrar edeyim. Bu takımın oyun tarzı avrupa'ya uygun olabilir. Çünkü topun arkasında bekleyip pozisyon kovalıyoruz. Ama top bizim ayağımızdayken yaratmıyoruz. Üretemiyoruz. Burası birincisi. İkinci kısım da birisi yıllardır burda çalışan bir insan, diğeri hayatında böyle kaosun içinde kalmamış bir adam. Nerden bulundu belli değil, Terim'in gönderilme fikri doğru, gönderilme zamanı ve şekli yanlış. Çünkü bu cenderenin içinde yine millet başladı aslında Cicaldau'yu istemedi, Morutan'ı istemedi falan filan diye. Bir takım 10 maçın 1'ini kazanıyorsa, ne kadar iyi oynamış olabilir ben merak ediyorum. Tabi ki bu kadar kötü değildik, hocanın takıma hakim olmaması, futbolcuların bu kadar özgüven kaybetmesi. Kaledeki arkadaş gibi bir sürü etken de yok değil. Trabzon maçında iyi oynarken, iki tane bireysel hataya maç verdik. Yanlış bilmiyorsam tabi.
10 maçın 6'sında cezalı olması, takımı onun yönettiği gerçeğini değiştirmiyor mu? Necati, Selçuk falan mı karar alıp uyguluyor yani? Yanılabilirsiniz, herkes yanılır. Neticede insanız, ama yanıldım diyip başkalarını hedef göstermek ayıptır.
Yahu kime hedef göstereceğim Allah aşkına Furkan İsim vermedim zaten en başta. Ne diye hedef göstereyim hem inan anlamadım. Fatih hoca ve Ergin hocaya karşı bu antipatini merak ediyorum. 2 si de Galatasarayın en başarılı teknik adamları. Keşke sevdirebilselerdi sana kendilerini...