2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Ağzımıza,dilimize ve elimize sahip çıkabilen insanlar olmasak hepimiz bu forumda ömürlük ban yeriz bu sezonki futbol takımımız yüzünden.

Şu an evde takımımız hakkında öyle şeyler sarfediyorum ki.Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Kontra atakta bu kadar saçma yakalanmazsın.Gole ihtiyacın varken sürekli geri dönmezsin.Berkan'ın önü boş kimse yok herif geri dönüyor.Bu 4'lüyü oynatma diyoruz,herif gidiyor oynatma dediğimiz 4'lüden 3 oyuncu oynatıyor.

Taraftar sürekli Taylan'ı Berkan'ı ıslıklıyor.3 yerli oynatacaksan Semih'i Kerem'i ve Berkan'ı oynat geç.

Rezil Van Aanholt'uda oynatma.Yine onun olduğu alan bomboş.Adamın yaptığı tek şey ileriye çıkmak,savunma bilgisi 0.Savunmayla alakası yok.

Önemli bir rakibimize karşı kendi evimizde gol yemişiz. Son yirmi dakikadır izlemiyorum ama düşmemek için mutlak puan almamız gereken bir maç. İroni yapıyorum diyeceğim ama Babel'in 75 dakikadır sahada olduğu bir maç hakkında çok düşünüp yazasım gelmiyor.

Ulan yapacagin hamle Babel’in yerine Halil’i alip Berkan’i cikarip Morutan’i almak.Sen hala Omer Bayram falan.Seni bu takima hoca diye getirenin Allah belasini versin yeter be

O kadar gamsız,yetenekten yoksun,yeteneği geçtim mücadeleden yoksun futbolcu var ki,Galatasaraylı olmasam her gün insallah küme düşersiniz diye dua ederdim.

85 de golü atıyorsun.Uzatmayla beraber önünde 11 dk var.1 tane pozisyonun yok 11dk içinde be.

90 + 3 de Marcao aleyhine faul çalınıyor.Oyuncular sanki 60.dk oynanıyor gibi hakeme itiraz ediyorlar.Bunlar ne zaman hakeme itiraz edeceğini,ne zaman hakemi baskı altına alacağını bile bilmeyen insanlar.Futbolcu demiyorum,insan.

1.5 dk sırf o itiraz ve üzerine değişiklik yüzüne oyun soğudu.Sizler futboldan yasaklanmalısınız.Oynayabileceğiniz lig Arjantin Ligidir.Orada sabaha kadar gol atama kimse size bir şey demez.Layık olduğunuz yer orası.Islıklayanda olmaz sizleri,gül gibi takılırsınız orada.

Bu kadar pozisyon 1 puan çok kötü.En azından hareketli bir ikinci yarı oldu.Az kaldı son dakika Yine şans golü yiyorduk.Şu sene hayırlısı ile bir bitse

Boey ne tahta ayaklı bir adammış ya iki kere adamını geçip çizgiye inip saçma sapan arkaya kesti. Kerem dışında 3.bölgede aksiyon yapacak adam yok.

Büyük bir uğursuzluk da var,korkmaya başladım şahsen.Su maçı kazanamadık hangi maci kazanacağız?Hocaya sallanıyor ama ben başlangıç kadrosunu ve değişiklikleri doğru buldum.Karsisinda bu ligin en sevimsiz en tecrübeli hocalarından biri var.Fener maçını şansa aldı, bu maçı da mucize bir şekilde berabere bitirdi.