2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Bir oyuncu oyunu ne kadar değiştirebilir. 45. dakikadaki değişiklikte gizli. Size bu formayı layık görenler, gün yüzü göremezler umarım. Hayatımda bu kadar sinirden kendimi kaybettiğimi hatırlamıyorum. Bir futbolcu nasıl 45 dakikada bir tane isabetli pas atamaz yahu nasıl oluyor bu?

Takımda sene için çok ciddi revizyon yapılmalı.
Türk yapılanması için ; kaleye ve stopere 1 er ilk 11 için türk oyuncu alınması lazım. Orta saha için berkan iyi bir yedek olur ama taylandan ilk 18 oyuncusu bile olmaz.
Yabancılardan mümkün olsa bir tek nelson , marco ve muhammedi tutarım. Ama mecburen 3-4 tanesi daha kalır. Babel , Feghouli, Diagne , Morutan ( kiralık ) , Sacha yada Omardan biri , kesin gitmeli.
Yani maçta 2 gol attı , keremi yıldız yaptık ama hucumda en çok pas kaybı yapan , takımı pozisyona sokacakken rakibi atağa kaldıranda o maalesef.
Umarım Kerem , Macoa yada Nelsonda birini iyi paralara satarız. Takımda en çok beğendiğim marco ve nelson ama klube para lazım bide mecburen 4 türk olacak ilk 11 de diye biliyorum.

Vay be çöpler bugün fena oynamadı. Taylan,Berkan yani iki zor maç için iyi sayılır ama zaten bunlar topçu değil bunları alan da hoca değil :(:(Seneye yenilerini alırız

Vay be çöpler bugün fena oynamadı. Taylan,Berkan yani iki zor maç için iyi sayılır ama zaten bunlar topçu değil bunları alan da hoca değil :(:(Seneye yenilerini alırız

Oyuna girenleri de gördük. Pek topçu gibi durmuyorlardı da yine göbek bağlamış Feghouli kurtardı heralde :) Cesedini sahaya koysan, zekatıyla top öğretir

Perşembe günü maç olmasaydı skor çok daha farklı olurdu.Hep söylüyorum takım asla kötü değil, daha Morutan ,Barış gelecek, yeter ki rüzgarı arkadan almaya devam edelim.

Kadronun enkaz falan olduguna katilmiyorum.Nelsson,Marcao,Kerem paketi en az 60m Euro yapacak.Bunun daha Fransa’da cok iyi bir pazari olan Mostafa Mohamed’i var.Berkan Kutlu bizde dogru rolde oynamaya basladigi son 3 4 mactir tekrar sezon basinda benim de ovdugum noktaya geldi ve boyle giderse onu da aldigimizdan fazlasina satacagiz.Sakatlik problemi yasamazsa Sacha Boey’den kesin kar edecegiz.
Kadroda sadece usta oyuncu ve belli mevkilerde A klas oyuncu eksikligi sikintisi var.A klas derken de bizim seviyemiz icin A klas diyorum.Fernando,Lemina,Gedson gibi.Mesela orta sahada iki tane A klas adamin olsa ileride de gecen sezonki Ghezzal tarzi bir oyuncu olsa bu takim Avrupa’da yurudugu gibi ligde de pek cok problemi cozerdi.
Belki harcadigimiz para fazla gozukebilir ama bu kadro tarihimizde kazanmadigimiz bonservis gelirini getirecek bize orasi da kesin.

Torrenti isliklamak haric cogu sey guzeldi.
Begenmiyorsan en fazla bu sezonu bitirip gider ama su donemde neyin protestosuydu acaba.
Terimin yerine geldi diyeyse zaten bizim hocadan veya baskandan cok daha once cozmemiz gerekenler var demektir.

Torrent'i eleştirmiyorum. Sağlıklı eleştiri için en azından gelecek seneyi görmek lazım. Şu ana kadar saçma müdahaleler yaptığı maçlar da oldu doğru müdahaleler yaptığı da. Yine aynı şekilde takımın iyi hazırlandığı maçlar da oldu kötü hazırlandığı da. Ama dediğim gibi en azından gelecek seneyi görmek eleştiri açısından sağlıklı olanı gibi duruyor. Tabi takımın başında kalırsa.

Dün için takım çok iyi hazırlanmış ve çok iyi bir ilk yarı çıkarttılar. 2. yarıda ki değişim giren oyuncu değil bizim ilk yarıda ki anlayışla oynamamız kaynaklıydı. 2-0 önde başlayınca doğal olarak kontrol oyununa döndük. Topu daha çok Beşiktaş'a bırakıp karşılayan taraf olduk. Aslında yine iyi fırsatlar bulduk ama sene başından beri hastalığımız olan tercih ve final pası kalitesizliği yüzünden pozisyona dönüştüremedik.

Şimdi Barcelona maçı. Var bir hayalimiz...

Şunu da ekleyeyim Cicaldau'yu sene başında çok beğendiğimi defalarca yazdım. Ama son 1-2 aydır büyük düşüşte. İnşallah en kısa zamanda toparlar. Sene başında kalitesini gösterdi zaten. Mostafa kendini buldu darısı ona.

Oyunculara maç özelinde ''çöp'' ya da ''pırlanta'' yakıştırması yapmanın ne kadar yanlış olduğunu da sene başından beri görüyoruz. İlk geldiğinde Nelsson büyük çöptü şu an oynadığı top mükemmel.
Berkan uçup kaçıyordu bir anda çöp oldu şimdi tekrar uçup kaçıyor. Aynı şey Boey için de geçerli. Kerem bile sene başında iki top kaybı yaptı diye çöp ilan edildi.

Son düzenleme:
İleri üçlüyü Babel - Gomis - Kerem olarak yapmışız bu maçta. Allah'ım turu geçersek; uzun yıllar sonra ilk kez futbol için heyecanlanıp takip edeceğim. Sen dualarımı kabul et.

Buraya kadar gelmemizde,ilk macta Camp Nou’dan yenilmeden donmemizde,bugun ozellikle ilk yarida Barcelona ile kafa kafaya top oynamamizda emegi gecen teknik ekip,futbolcu kim varsa hepsinin ayagina saglik,buyuk tesekkurler.
Yalnizca yonetime tesekkur etmiyorum.Bu takima devre arasinda 2 tane adam akilli orta saha oyuncusu alsalardi su an tur sevinci yasiyorduk.O yuzden onlari disarida tutuyorum.
Bugun belki elendik ama uzun sure sonra Avrupa’da tekrardan adimizi hatirlattik ve belki de tekrardan Avrupa Takimi kulturumuzu hatirladik.Sirf bu yuzden bile kazanc olarak gordugum bir seruven oldu bu sezonki Avrupa hikayemiz.
Umarim gelecek sezonlarda daha guclu kadrolarla,daha guclu oyunlarla gumbur gumbur ilerleriz.

Buraya kadar gelmemizde,ilk macta Camp Nou’dan yenilmeden donmemizde,bugun ozellikle ilk yarida Barcelona ile kafa kafaya top oynamamizda emegi gecen teknik ekip,futbolcu kim varsa hepsinin ayagina saglik,buyuk tesekkurler.
Yalnizca yonetime tesekkur etmiyorum.Bu takima devre arasinda 2 tane adam akilli orta saha oyuncusu alsalardi su an tur sevinci yasiyorduk.O yuzden onlari disarida tutuyorum.
Bugun belki elendik ama uzun sure sonra Avrupa’da tekrardan adimizi hatirlattik ve belki de tekrardan Avrupa Takimi kulturumuzu hatirladik.Sirf bu yuzden bile kazanc olarak gordugum bir seruven oldu bu sezonki Avrupa hikayemiz.
Umarim gelecek sezonlarda daha guclu kadrolarla,daha guclu oyunlarla gumbur gumbur ilerleriz.
İlk golü biraz daha geç yeseydik beraberliğe gidebilirdi. Orta sahamızda Gedson veya o tarz bir adamımız olsaydı geçerdik turu ama sağlık olsun. Bu çocuklar bu sezon belki de hiç denk gelmeyecek şekilde avrupadaki en zor deplasman ve takımlarla oynadılar.

en az 2 orta saha ve 1 kanat takviyesi ile harika takım oluruz da işte para için en değerli oyuncuları satacağız gibi duruyor. orta sahamız sağlam olsa cidden bambaşka yerlerde olabilirdik.

Bu maçta kalite farkı bariz ortaya çıktı. Uzun süre topa dokunamadığımız sekanslar oldu. Feghouli de olmayınca orta sahamız yaratıcılıktan çok uzaktı. Bu kadroya rağmen iki maçta da elimizden geleni yaptık. Torrent Hoca da biraz kredi kazandı. Gelecek sezon kesinlikle şampiyon olmalıyız.

Seneye hoca devam etmeli,sözleşmeleri biten oyuncular gidince bütçe biraz rahatlayacak. Kesinlikle oyuncu satmayip kadroyu korumalıyız. Kiradan dönecekler elimizi rahatlatacak, direk oynayabilecek Akbaba,Yunus gibi oyuncular var.Zaten seneye 4 yerli oynatmak zorundayız, belki de hiç transfer yapmadan devam edeceğiz.Kadromuz Avrupa'da oynayamayacagimiz da düşünülürse lig için yeterli.Hatta Luindama,Diagne geri gelmese bile olur.