2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Deplasmanda puan cetvelinde senden yukaridaki takımlardan puan almak istiyorsan topun arkasında bekleyeceksin en kötü 1 puan alırsın.Kendi evinde seyirciyle birlikte nasıl oynarsan oyna, son haftaların dökülen takımına hayat verdik.Bu sene bitsin artık.

Yemin ediyorum hic beklemiyordum hepsine tek tek helal olsun.Bu aksam Galatasarayli oldugum icin inanilmaz gurur duydugum cok sayidaki aksamdan biri oldu.Bize bunu yasattiklari icin sezon basindan beri kan kustursalar da oyuncularimiza ve teknik heyetimize sonsuz tesekkurler.
Simdi son bir is kaldi o da İstanbul’da.Haydi takim !

İmparaTorrent hocam futbol dersi verdi İspanyollara.
Sanırım ironi yaptın, valla adam kendini göstermek isteyence nasıl yönetti takımı inanılır gibi değil, Sanki ligde takimına adapte olamayan adam bu değildi. Her yaptığı dokunuşlar, zamanlamaları ve planları doğruydu, takımın verdiği bu umutla istanbulda nasıl bir oyun olacak merak etmiyor değilim.
Bugün çok dengeli bir takım vardı sahada, Peña,Marcao,Nelsson ve ligde aşırı düşüşteki Tayian defansta çok iyiydiler.
Orta sahamız biraz iyi oynayabilse, Kerem son son hareketlerde biraz daha becerili olsaydı bugün daha iyi sonuç alabilirdik. Nasıl oynayacağını bilen bir Galatasaray bu turu geçebileceğini gösterdi.

Son düzenleme:
Sanırım ironi yaptın, valla adam kendini göstermek isteyence nasıl yönetti takımı inanılır gibi değil, Sanki ligde takimına adapte olamayan adam bu değildi. Her yaptığı dokunuşlar, zamanlamaları ve planları doğruydu, takımın verdiği bu umutla istanbulda nasıl bir oyun olacak merak etmiyor değilim.
Bugün çok dengeli bir takım vardı sahada, Peña,Marcao,Nelsson ve ligde aşırı düşüşteki Tayian defansta çok iyiydiler.
Orta sahamız biraz iyi oynayabilse, Kerem son son hareketlerde biraz daha becerili olsaydı bugün daha iyi sonuç alabilirdik. Nasıl oynayacağını bilen bir Galatasaray bu turu geçebileceğini gösterdi.
Yok ironi değil, gerçekten kusursuza yakın performans gösterdik. Bu kadroyla çok iyi iş çıkardı.

Şu takımda Gedson olsa Berkanın yeri maçı kazanabilirdik.

Berkan Topçu ise Ben Maradonayım koşmak dışında hiç bir vasfı olmayan adama 4m euro verdirdi Terim kazanırkende doğruları söyleyelim

Pena neler çıkardı adam geldiğinden beri iyi oynuyor Allah için yediği gollerde hatası olmayan gollerdi

Yıllar yıllar sonra , ilk kez futbolla ve takımla olan bağımı hatırladım. Bunun sebebi ;maçtan önce paylaşılan ''sıradaki parça'' isimli twitte bizim UEFA zamanı çalan müziğimiz oldu. Zaten o müziğin başlangıcını duyunca tüyleri diken olmayan kimse yoktur. Nitekim dünkü maç da taçlandırmış oldu.
Pena için rezil diyenler vardı alındığında. 2.ligde kaleci yapmam yorumları vardı. Bizim forumun geneli yine taca çıkmış muhteşem fikirlerinde, şaşırtmadı. Avrupa-Lig-Fatih Terim-Torrent denkleminde de yine taca çıktı herkes. Demek ki mesele ne Terim ne de Torrent. Takımın genleri mi diyelim, ne diyelim bilemedim, çözemedim ben de. Ancak şu maçın, hem de Nou Camp'ta gol olmadan bitmesi bütün dünyayı şaşırtmıştır. 1-1 bile bitse anlarım da 0-0'ı hiç çözemedim.
Ola ki İstanbul'da şu maçı 1-0 bile alırsak, sanırım 2000'den bu yana tarihimizin en başarılı sonucunu almış olacağız. Evet 12-13 sezonunda harikalar yarattık ama Barcelona ismini saf dışı bırakarak kupadan elemek inanılmaz bir başarı olur.

Son olarak Kerem'in malum pozisyonuna değinmek istiyorum :
O pozisyonda şut çekmek gerekiyordu evet. Fakat 2 kişi üzerine koşarken, yandan bindirme yapan Feghouli'ye pas çıkarsaydı 1-0 olmuştu maç.... Sabah izleyince çok içerlendim o pozisyona, çok...

Keyifli bir mac gecesi yasadik. Bazen insanlar icin yildizin parladigi anlar olur. Torrent sanirim ilk avrupa kupasi macina cikti. Belki de onun yildizi 60 yasinda parlayacak.
Kendisine katalan diyen bir adam katalan milli takimi sayilan takima karsi geldi. Cok guzel bir hikaye olur umarim.

Çok abartılacak bir sonuç değil,Anadolu takımlarının evimizde bize yaptığı olayı dün biz yaptık.Oynamayip bozmak kolay ,biraz da şansın varsa sonuç alırsın. Çöp diye yerden yere vurulan adamlar da iyi oynadı olur.Zaten takimda çöp oyuncu yok,skorlara gore yorum yapılınca böyle deniyor.Evdeki maç daha zor olacak,yine böyle oynayacağız ama bir yerden sonra ıslıklar başlayınca bakalım takım ne reaksiyon verecek.

36 lık Gomis de ofsayt golünde ; metrelerce topla rakip arasına duvar örüp kendine şut imkanı yarattı. Daha doğrusu şut açısının bozulmasına hiç izin vermedi. Bu tarz forvetler pek kalmadı. Bunları hala yapabiliyorsa sıkıntı yok çünkü ilk geldiğinde bu sayede çok gol atmıştı.

36 lık Gomis de ofsayt golünde ; metrelerce topla rakip arasına duvar örüp kendine şut imkanı yarattı. Daha doğrusu şut açısının bozulmasına hiç izin vermedi. Bu tarz forvetler pek kalmadı. Bunları hala yapabiliyorsa sıkıntı yok çünkü ilk geldiğinde bu sayede çok gol atmıştı.
Muhammet bir de o pozisyonda ona o pası atan Berkan'ın Gomis'in boş koşusunu görüpte müsait durumdayken neden o basit pası atmak için gereksiz 2-3 saniye beklemesi yüzünden hayatının pasını atmaktan oldu. Yazık vallahi bu seviyede bu kadar beceriksiz nasıl olunur gösterdi.

8ED22987-11E5-4969-849C-3EF527D902B8.jpeg8ED22987-11E5-4969-849C-3EF527D902B8.jpeg
Torrent’i neredeyse her mac cok elestirdim belki de buna devam edecegim ama su sozu gercekten cok hosuma gitti ve buraya eklemek istedim.
Cok mantikli,aslinda bircogumuzun icinden gecen ama cumleye dokemedigimiz,Galatasaray adina yakisir bir cumle olmus.Umarim bu aksam kazaniriz ve Barcelona macina en iyi sekilde hazirlanmis oluruz.

İlk 35 dk'ya bakıyorum,takımımız ilk dakikadan itibaren inanılmaz motive durumda.Yaptığımız presler,top rakipteyken rakibi oynatmamamız,top rakibe geçtiğinde topu kazanmak için yaptığımız mücadeleden çok keyif aldım.Takım içi uyum ve yardımlaşma üst seviyedeydi.Bir tek duran toplardan çekiniyorum.

Umut Meraş'ada yazık yani ne diyim.Türk futbolu oyuncu bakımından gelişmiyorsa bu tür ucuz faul alma numaraları yüzünden,bu tür zihniyetler yüzünden gelişmiyor.Beşiktaş taraftarı gereken tepkiyi gösterir kendisine umarım.