Sahada bir tane toptan anlayan adam var o da 35 yaşında Babel.Biraz Kerem,biraz golü atan çocuk gerisi koşturup duruyor.Bir de mert hakan var tam bir.
Torrent’e sans verelim bilmem ne..Hayretle okuyorum sabahtan beri surada yazilanlari sesim cikmadi.Dakika 70 olmus adam degisiklik yapmak icin 2 0i bekledi.
Sahada futbol namina en ufak bir kirinti yok icerideki Bjk maci haric.Sirf Fatih Terim nefretinden Torrent seviciligi yapiliyor ya ne diyim.İlk Fb macinda top oynayip yenilmistik en azindan da bugunku kadar yillardir ezilmedik biz Fb’ye.En son Riekerink zamani ezilmistik Kadikoy’deki macta.
Fb ve Bjklilerin Fatih Terim konusundaki kuyruk acilarini anlayabiliyorum ve bundan da buyuk zevk duyuyorum ama kendine Gsliyim diyen adam sabah aksam Fatih Terim nefretiyle yasiyorsa vardir bir sikinti zaten.Tamam sevme kardesim de 24 saat nefrette kusma kendine Gsliyim diyorsan.Aman kardeşim ne yapıyorsun. Hazır ol linç yemeye. Birde Fatih hocayı savunmuşsun. Yapılır mı bu forumda
Hayır, Torrent hocam kalsın. Seneye şampiyonuz
Taylan şeref yoksunuda , kerem balonuda itttir olsun gitsinler şu takımdan. ( babel gereksizide dahil )
Nefret etmeye başladım takımdan.
Bir lafta efsane Musleraya , ilk geldiği günden beri yan topu yok , oyunu geriden kuramıyor , hatta ilk verdiği paslar hep riskli kişiye. Bir insan o kadar yılda bu konuda 1 cm ileriye gitmez mi ya.
Kadro enkaz Torrent ne yapsin !!!!!!!!!
Torrent hocam bırakma bizi!
Yine skora göre herkes sallıyor
Terim gitsin,Torent gitsin e kim gelsin onu da söyleyin bariYahu ne skoru?
Torrent hoca, ligte takımın başında çıktığı 6 deplasmanda sadece 4 puan çıkarttı. Tek galibiyet de son dakikalarda penaltı ile gelen Göztepe galibiyeti. Ligte ki 12 maçta sadece TS ve BJK maçlarının ilk yarılarında idare edecek oyun gördük. Onun dışında oyun olarak ne gördünüz? Bu hoca bu takıma hiçbir katkı veremedi, veremeyecek.
Burak Elmas umarım gitmeden hocayı gönderir ve yeni gelen yönetimin elini rahatlatır. Torrent'te gitsin Elche'yi, Levante'yi, Betis'i çalıştırsın
Terim gitsin,Torent gitsin e kim gelsin onu da söyleyin bari