2021-2022 Hazırlık Dönemi

Akoon Purcell'in 2-3 tane Fast Break basketini yakaladım. Bu sene hızlı oynayacaz gibi. Daha ilk maç gerçi ama geçiş oyunlarında harika bir oyuncu. Tabi konusmak için çok erken. Yayın da gitti zaten. Bu yayından yorum yapmak pek de saglıklı değil.

Adama nazar değdirdik yahu. Keşke yazmasaydım bunu. Neyse umarım kısa zamanda düzelir. Ciddi birşey yok diyorlar. Yayın olsaydı anlardık ne olduğunu. Bu sene sakatlıksız bir sezon diliyorum oyuncularımıza. 5 tane yabancımız var zaten. 2 yabancımızın şu an sakatlıkları var. Çok geniş bir kadromuz yok. Belki duruma göre ileride transfer yapabilirler yine. 6 yabancı olsa sanki daha geniş bir kadroyla daha rahat edebiliriz.
 
Detaylı istatistik var mı ribaund, asist vs ? Akoon için de bir problem yok yazmışlar. Tedbir amaçlıdır muhtemelen girmemesi.

Akoon-Purcell 9 sayı, 2 top çalma, Acar Şen 2 sayı, 2 asist, 1 ribaund, Sadık Emir Kabaca 7 sayı, 5 ribaund, Rıdvan Öncel 6 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Eray Aydoğan 6 sayı, 2 ribaund, 4 asist, 1 top çalma, Canberk Kuş 8 sayı, 2 top çalma, 1 ribaund, Okben Ulubay 2 sayı, 1 ribaund, 1 asist, Hakan Destanoğlu 3 ribaund, Dee Bost 20 sayı, 7 ribaund, 12 asist, 1 top çalma, Kerry Blackshear Jr. 10 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, David Kravish 16 sayı, 6 ribaund, 2 asist
 
Sağ olasın Furkan.
Bost 12 asist dikkatimi çekti + sıra dışı ribaund sayısı. Kerry'nin yan istatistiklerini merak ediyordum, o da güzel. Kravish de gayet güzel.
Fakat Okben ne kadar süre aldı acaba ? Böyle silik kaldığına göre az süre almış olmalı diye düşünüyorum. Okben'in mutlaka işin içinde olması lazım. Hem kendisi için de son şans bu sezon.
Ek olarak; burada çokça tartışmalara sebep olan Sadık da kötü istatistik yapmamış. Eray'ın 4 asisti de güzel.
Tabii BJK maçı kıstas olarak zor bir maç ama en azından güzel başladık. Hoca biraz da rotasyon denemiş sanırım ikinci yarı. Tüm kadroyu görmek istiyor, denemek istiyor.
 
2021-22 sezonunda ilk hazırlık maçımızda @gsbasketbol 'u bugün saat 16:00'da evimizde ağırlıyoruz. Karşılaşmada seyirci girişi ve yayın bulunmayacaktır. @dackabasket
 
Melo'nun şu maçları kaçırmasını istemezdim. Larkin gibi geç açılan skorer modelinde olmaz umarım. Bu maçlar onun için güzel alışma evresi olacaktı. Bugün yine bütün yük Bost'ta olacak gibi. Okben de artık bir işin ucundan tutar umarım, sorumluluk alır.
 

Üst