2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Kravish Ege Blackshear Sadık varken Emmanuel Terry 'ı alıp ne yapacağız acaba? Hayır Whittington Nigel Hayes tarzı bir uzun olur top hakimiyeti iyi yere vurabilen uzun olsa anlarım. 5 uzun alıp hiçbiri 3 e kayamayan tipteyse siskinlikten zarardan başka ne verir? Her şut atabilen uzun 3 oynar diye birşey mi var 6.yabancı hakkını Blackshear gelecekken Terry 'le doldurmak anlamsız geliyor. Terry 'ı 5 'ı de yedekleyemez. Jonathan Williams Alex Tyus Jefferson ne kadar 5 oynayabildiyse Terry de o kadar oynar.
 
Son düzenleme:
Melo Müslüman mı acaba profiline bakınca öyle gibi eğer öyle ise bu da tercihen de etkili olmuş olabilir. Bu bağlamda da İstanbul özel bir şehir.
 
Eurobasket 2 gün önce Dijon'la anlaştı yazmış.Bazen yanılabiliyorlar tabi. Bir İtalyan eleman var o ve pek bilmediğim birkaç sayfa daha yazmış. %25 ile üçlük atan oyuncu pek istemiyorum ben anlaşmış olsa iyi olur 😬
 
Roll akilli oyuncu ama uzak olsun 😊 Rashad Kelly 'ı beğenirim ama bu yapıda değil 3.75 denebilecek size dezavantajına karşı sertliği savunması oyun bilgisi fena değil ama topla ilişkisi şutu o kadar iyi değil daha iyisi bulunabilir. Dijon işi kesin gibi belirtilmiş.

3 numara için Ridvan Göksenin Okben varken onların önünü tıkamayacak biri olmalı, atlet ve savunma potansiyeli olan biri olmalı Purcell iyi oyuncu. Purcell olacaksa Harrison alınamadı mı acaba?

Takımı sahada görmeden 6 yabancıyı temmuz ayında doldurmak olası bir beklentinin altında kalma durumunda (ki yüzde yüz isabet hiç hatırlamıyorum 15 yıldır) bizi zora sokabilir. Doğru seçilmiş sf/pf oyuncusu bugün için yeter, 6 yabancıya takım birkaç hazırlık maçı oynadıktan sonra karar verilse daha iyi olabilir.
 
Akıllı 2,5'u şimdiden alalım artık kim olursa, combo forvet ya da atletik iri 3 numarayı her neyse sezon başlamadan alabiliriz bence öyle bir oyuncu ABD pazarından da düşebilir belkii. Bu arada Kerem Övet büyük başkanın sözünü alıntılamış kendisine kesinlikle katılıyorum. "... Baskette de üçlük atın diyorum, gol atınca, üçlük atınca kazanıyorsun"
 
Dee, Melo, Eray
Okben, Rıdvan
X, Göksenin
Kerry, Sadık
Kravish, Ege gibi bir rotasyonumuz olacak sanırım.
5 yabancı ile başlamak bence de mantıklı. Daha sonra duruma göre 6.yabancıyı seçeriz. Ama sanki Nigel Hayes cuk oturur bu kadroya.
Tabi 3 numaraya da hep dediğim gibi savunması iyi, atletik, ceza şutlarını sokacak fakir James Anderson lazım.
 

Üst