Ben Eda’dan ümitliydim aslında. Hatta antrenmanlarda falan Işıl ona özel ilgi gösteriyordu, sürekli birlikte takılıyorlardı vs. Yaşadığı sakatlık mental ve form olarak epey etkiledi sanırım kendisini. Umarım en kısa sürede toparlar, katkı verir.
Zeynepgül Ene , Işıl ile tartışmalı , istemez… Ayrıca Kaptan gibi dominant ve donanımlı bir isim yanında feci ezilir. İstemezde Yani o kim oluyorsa… İnşallah kendi daha fazla rezil olmadan gider. Bikem Kanık bunlara neden bu kadar güveniyor anlamak zor! Belli ki O da hiç kontrol etmiyor!Gelecek sene ilk olarak Işıl'ı yazın kadroya. Ruhsuz takım izlemekten bıktım!
Onlar liseden sınıf arkadaşı sanırım. Belki ondan güveniyordurZeynepgül Ene , Işıl ile tartışmalı , istemez… Ayrıca Kaptan gibi dominant ve donanımlı bir isim yanında feci ezilir. İstemezde Yani o kim oluyorsa… İnşallah kendi daha fazla rezil olmadan gider. Bikem Kanık bunlara neden bu kadar güveniyor anlamak zor! Belli ki O da hiç kontrol etmiyor!
Pardon da Zeynepgül kim Işıl kim? Işıl geliyorum diyecek ve Zeynepgül buna hayır diyecek öyle mi? Kolaysa desin bakalım!Zeynepgül Ene , Işıl ile tartışmalı , istemez… Ayrıca Kaptan gibi dominant ve donanımlı bir isim yanında feci ezilir. İstemezde Yani o kim oluyorsa… İnşallah kendi daha fazla rezil olmadan gider. Bikem Kanık bunlara neden bu kadar güveniyor anlamak zor! Belli ki O da hiç kontrol etmiyor!