Sancho Little geldi mi?
Kaynak?Sancho Little geldi mi?
Senelerce İnci 'ye yatırım yaptik ama hemen hemen hiç faydalanamadik.Artik tecrübeli sayılır seneye takımda olur umarım.Kellsey ve Melis bu gün çok iyidiler.
Tina elinden geleni yaptı ama çok yoruluyor.
Pelin 1-2 top hariç saçmalamadı.
Davis hiç içime sinmiyor benim.
Acilen iyi bir 4 numara almalıyız.
Seneye ; Kellsey , Anete kesin kalmalı. 5 yabancı olacaksak Tinada kalmalı , Davir yerine çok daha iyi bir oyucu ve Tilbe ve pota altına yerli bir uzun ile 5. yabancıyı farklı bir yerde konumlandırabiliriz.
Bu arada sadece bu maç seyrettim ama inci bize karşı iyi oynadı. Gizem yerine düşünülebilir mi seneye acaba.
Kellsey ve Melis bu gün çok iyidiler.
Tina elinden geleni yaptı ama çok yoruluyor.
Pelin 1-2 top hariç saçmalamadı.
Davis hiç içime sinmiyor benim.
Acilen iyi bir 4 numara almalıyız.
Seneye ; Kellsey , Anete kesin kalmalı. 5 yabancı olacaksak Tinada kalmalı , Davir yerine çok daha iyi bir oyucu ve Tilbe ve pota altına yerli bir uzun ile 5. yabancıyı farklı bir yerde konumlandırabiliriz.
Bu arada sadece bu maç seyrettim ama inci bize karşı iyi oynadı. Gizem yerine düşünülebilir mi seneye acaba.
Altyapıdan çıkan İrem Naz bizden ayrılalı 3 yıl oldu bizde 2sy ort. bile yakalayamayan bu kız 1 yıl 4.5 sy, son 2 sene Bjk ta geçen yıl 10.3 bu yıl 9 civarı say ort. oynuyor başka örneklerde verebilirim biz yetiştiriyoruz ama geliştiremiyoruz dostum sorun bu oyuncu geliştirecek bir yapımız organizasyonumuz YOK..Ben neden yıllardır altyapıdan 1 tane bile iyi oyuncu çıkaramadığımızı merak ediyorum.Çıkardığımız oyuncular zayıf takımlara karşı oynarken bile faydalı olamıyorlar.
Çıkardığımız oyuncular Tkbl seviyesinde bile olmuyorlar.Bizi ligde rahatlatacak oyuncular çıkarmamız lazım artık.
Altyapıdan çıkan İrem Naz bizden ayrılalı 3 yıl oldu bizde 2sy ort. bile yakalayamayan bu kız 1 yıl 4.5 sy, son 2 sene Bjk ta geçen yıl 10.3 bu yıl 9 civarı say ort. oynuyor başka örneklerde verebilirim biz yetiştiriyoruz ama geliştiremiyoruz dostum sorun bu oyuncu geliştirecek bir yapımız organizasyonumuz YOK..
İrem basketbolcu falan değil kusura bakmayın.Altyapıdan çıkan İrem Naz bizden ayrılalı 3 yıl oldu bizde 2sy ort. bile yakalayamayan bu kız 1 yıl 4.5 sy, son 2 sene Bjk ta geçen yıl 10.3 bu yıl 9 civarı say ort. oynuyor başka örneklerde verebilirim biz yetiştiriyoruz ama geliştiremiyoruz dostum sorun bu oyuncu geliştirecek bir yapımız organizasyonumuz YOK..