Beşiktaş bugün stoperde taraftarın en sevmediği oyuncularla(Vida-Welington) ve ciddi eksiklerden ötürü sıkıntılı bir kadroyla maça çıktı.
Ben Beşiktaş'a çalınan penaltıyı hiç samimi bulmadım.Bence penaltı değildi,çok basit çalındı.VAR'ın uyarısıyla hakem 1.5 dk sonra falan oyunu durdurup izleyerek verdi.O da ayrı.
Fakat oyun olarak %100 Beşiktaş'ın kazanmayı hakettiği bir maç oldu.Kazanmayı çok isteyen,iyi futbol oynamaya çalışan Beşiktaş vardı.Rizespor savunmada çok basit hatalar yapıp Beşiktaş'a çok fazla ikramlar yaptı,hepsini Güven-Batshuayi geri çevirdiler.
Emirhan'ıda gayet beğendim.1 gol attı,1 tanede tam girdi derken üst direkten döndü.Çok iyi kafa vuruşuydu.
Rizespor çok kötü durumda.Şu maçta 4-5 yiyebilecekken 2 tane duran toptan şansa attıkları gollerle berabere kaldılar.Oyuncular ileriye çıkmıyor,geriye koşmuyor,basit hatalar yapıyor,ayakta duramıyorlar,fizik olarak yetersizler.Oyun takipleri yok,Çok fazla pozisyon veriyorlar.
Bu kadar eksikle gelen Beşiktaş karşısında oyun olarak ezilmeleri beni çok şaşırttı.