yavaş yapın belli olmasın. ilk 5 haftada 4 net penaltısı var rakiplerinizin. bi halt oynadığınız yok ..Bu sene açık ara yaparız.
yavaş yapın belli olmasın. ilk 5 haftada 4 net penaltısı var rakiplerinizin. bi halt oynadığınız yok ..Bu sene açık ara yaparız.
Adamlar barajın arkasına oyuncu yatırdılar top o adamın yanından gidip gol oldu.Trabzon-Fener maçının ilk yarısı müthişti. Tempo hiç düşmedi. Fener iyi başladı ama 10 kişi kaldıktan sonra golü de yiyince işleri zorlaştı. İkinci yarı da heyecanlı olur.
Boyu kısa kaldı herhaldeAdamlar barajın arkasına oyuncu yatırdılar top o adamın yanından gidip gol oldu.
Normalde biz yiyorduk böyle saçma golleriBoyu kısa kaldı herhalde
Türkiye standartlarında gayet sıradan bir maçtı. Ali Koç da bu sene artık olmazsa olmazın farkında ve uyutmaya çalışıyor herkesi. Sezon başından beri bizim de aleyhimize verilmeyen en az iki penaltı var. Altay bu hataları sürekli yapıyor ve artık can yakmaya başladı. Sıkıldım aynı işlerden.
Hatalı ifade kullanmışım. Ben de onu demek istemiştim. Hatay ve Antalya maçlarında iki penaltı var rakiplere verilmeyen.Lehinize verilmeyenlere de bakmak lazım, Hatay deplasmanı gibi.
Hatalı ifade kullanmışım. Ben de onu demek istemiştim. Hatay ve Antalya maçlarında iki penaltı var rakiplere verilmeyen.
10 yıl önceki fener ıs adamları toplanıp topcu alıyordu fenere sow öyle geldi mesela o dönemde fenerin ezmesi lazımdı diğer takımları oradan kaybettiler zaten diğer branşları saymıyorum zaten bir arkadaşla konuştuk 10 yılda 1 milyar dolar harcamışız eurolig şampiyonluğu dışında başarımız yok dedi ki hakliAli Koç çıkıp sallamamış mı yine hakemlere ? Adamın iş adamı yöneticiliğini bilemem ama kulüp başkanlığı inanılmaz kötü.
Tribünler belki de 3 yıldır ilk kez ''yönetim istifa'' diye inledi bu akşam. Futbolcular da ıslıklandı tabii. Şu olayı 3 yıl sonra yapmaları takımlarını 10 yıl geriye götürdü. Ki 10 yıl önceki Fener çok daha iyiydi şu anki halinden, o da ayrı konu.