Onuralp Bitim bugunde su ana kadar Moda Sahil’de 14 yasinda cocuklarla tek pota oynayan sakatliktan basketbolu 20 yasinda birakmak zorunda kalan abiler gibi oynuyor.O kadar rahat o kadar profesyonel.
Harika yorum olmuş. Hatta şu an bile Euroleague’in en iyi uzunları arasında bence. Özellikle ribaund konusunda hiç vazgeçmeyip devamlı sıçrama hamlesi yapması gerçekten büyüleyici.Jonathan Motley 1-2 sene icinde Avrupa’nin en iyi uzunu olur.
Efes’te o kadar iyi kisa rotasyonu varken Mbaye-Polonara-Zizic-Dunston falan takilsin bakalim nereye kadar gidecek.
Konya’nin butun yabanci tercihleri cok yerinde bence.Benim favori topcum da Rasheed Sulaimon Konya’da.Roko Badzim'i daha 2.maçındada demiştim çok iyi şut sokuyor.
Konya’nin butun yabanci tercihleri cok yerinde bence.Benim favori topcum da Rasheed Sulaimon Konya’da.
Jordan’in aslinda Banvit gecmisi de var ama niye dusunulmedi acabaKesinlikle öyle,tüm yabancıları özenle seçmişler.
Jordan Morgan'a bakıncada ders çıkarmak lazım.İllede undersize oyuncu alıyorsak böyle atletik ve sürekli aktif olacak oyuncu almak lazım.Raymar ve Hummer gibi ağır oyuncular değil.
Bazen diyorum bizimkiler Jordan'a gidip alamadılar boş dönmeyelim diye Rayman'ı mı aldılar. Jordan ve Perez ne kadar alıyorlar acaba Konya'da.Jordan Morgan’ın ismi bizimle çıktığında kıyamet koptu burda