2022-2023 Basketbol Süper Ligi

aliağa hiç beklenmedik şekilde daçka deplasmanında sürpriz yapmak üzere. bu arada arda turan devamlı maçlara gidiyor, acaba basketbolda takım falan mı alacak :D
 
Simmons ve Aldrige 4 fauldeyken,üstelik Simmons çıkmışken bir koç takımı gerideyken ne yapmalıdır ? Olaseni ile oynamalıdır değil mi ?

Selçuk Ernak berbat hücum eden takımı varken ısrarla 4.5 dk Olaseni'yi oyuna almadı ve hem sayı bulamadı hem de 3 tane 3 lük yediler.

Üstelik bu bölümde maçta sadece 1-2 dk süre alan Canberk'te oyundaydı.Yani müthiş iş.
 
Bursa 3 yabancıyla maçı kazandı planlama adım adım nasıl olur gösteriyorlar yabancıları da ucuz yabancılar. Duveroglu 'na vb. oyunculara gitmeyen Turgay Zeytingöz ve Kerem Tunçeri izlemiştir herhalde.

Yerli oyuncuya süre vermeyen geliştirmeyen Milli Takım hocamız yerliler güvensiz oynuyorsa o güveni vermeli yapamıyorsa Telekom Karşıyaka Tofaş gibi takımlara kiralamalılar.
 
Bursaspor'un Ahmet Düverioğlu Euroleague seviyesinde olmasa da ligde fark yaratıyor. Mahir Ağva kazması ve Raymar Morgan emeklisinin toplam kazandığından az kazanıyordur. Bizim takımda olmalıydı. Tıpkı bugün sakatlığından dolayı oynayamayan takım arkadaşı Zach Auguste gibi.
 
Adamların ölüsü maçı alıyordu Clyburn hata yapmasa. Micic başından beri yok ve atıldı, Larkin zaten yok, Zizic avele bağlamış, rakip binlerce taraftarıyla saldırıyor arkasına almış momentumu, fark olmuş 12, süre kalmış 2-3 dakika. Clyburn dışında ayakta kalan yok. Şu noktadan maç gitmek üzereydi , son saniye Clyburn atmadı diye kazandılar. Efes'e bravo. Başka takım olsa 20'yi yer dağılırdı bu donelerden sonra. Onuralp de süre kendi lehineyken gaza gelip Göksenin gibi bodoslama daldı çembere aklı yok gibi. Neredeyse maçı veriyorlardı o ataktan sonra.
Maç gerçekten enteresan bir maçtı. Ha her anlamda Bursa bizden fersah fersah üstün o ayrı konu.
 
TOFAŞ kesinlikle ilk 4 yapar bu sene.
Hem kadro hem oyun kalitesi çok iyi.
Galatasaray maalesef önümüzdeki 4 maçı da kaybedebilir ve mağlubiyet serisi gelebilir. Çünkü Daçka,TOFAŞ,Bursaspor,Hapoel Holon maçlarımız var. Maalesef ilk 8 yapamayabiliriz bu sene.
 
Son 24 sn top Telekom'da ve 7 sayı öndeler.Topu Rıdvan kullanmaya kalkıyor ve garip bir top kaybı yapıyor.Ardından Konyaspor'a 3'lük esnasında faul yapılıyor.Faul atışı kaçıyor ve hücum ribaundunu çekip basket faul alıyorlar.Yani 24 sn kala top Telekomday'ken bir anda 6 sayı birden yediler.

Tabi öncesinde 2.çeyrek son 4dk 15 olan farkın Rıdvan-Semih ikilisi oyundayken erime durumu var.
 
Telekom maçı uzatmaya gitti,Telekom bugün kaybederse Erdem Can yüzüne kaybeder.Maçın son bölümünde 4 sayı öndesin daha dibine düşen ribaunda bile tenezzül etmeyen Semih'i,basketbolu çoktan bırakmış Mehmet Yağmur'u,top kullanma becerisi olmayan Erkan'ı beraber oynatıyorsun.
 
Son düzenleme:

Üst