2022-2023 Basketbol Süper Ligi

Türk Telekom cephesi, Karşıyaka’nın tüm saçmalıklarına ve Ufuk Sarıca’nın berbat yönetimine rağmen yeniliyorsa; suçu kendilerinde aramalıdır.

ahahaha Türk Telekom, öyle 4 yabancı + çoluk çocukla oynayan Galatasaray'ı yanlı hakem yönetimiyle elemeye benzemiyormuş değil mi bu işler hagshagshs.

Fenerbahçe'den daha çok nefret ettiğim tek takım karşıyaka, erdem can ve erkan yılmaz denen iki antipatik yüzünden şu seri boyu kanım yeşil kırmızı akıyor. rezil herifler, beter olun.

Erkan Yilmaz o faulu soksa macin bitimine 50 saniye kala 8 sayi olan fark eriyip mac uzayacakti.Tabi bu farki eriten Telekom degil Karsiyaka’nin yaptigi sacmaliklardi.

Karsiyaka’yi hic sevmem.Anca Fb ile oynarlarsa kazanmalarini isterim.Telekom’un cikmasini isterim acikcasi finale.

Erkan Yilmaz o faulu soksa macin bitimine 50 saniye kala 8 sayi olan fark eriyip mac uzayacakti.Tabi bu farki eriten Telekom degil Karsiyaka’nin yaptigi sacmaliklardi.

Karsiyaka’yi hic sevmem.Anca Fb ile oynarlarsa kazanmalarini isterim.Telekom’un cikmasini isterim acikcasi finale.
Türk Telekom’un bu kadroyla finale çıkması da, finalde başarılı olması da çok çok zor. Ben de iki takımı da hiç sevmiyorum ama Karşıyaka’nın şansı daha fazla Beko veya Efes’e karşı.

Iki takimin da bence sampiyon olma sansi yok abi.Fb-Efes eslesmesinin galibi sampiyon olur.
Anadolu Efes’in şu an motive olmasının sebebi; kupa almak falan değil, ilk maç yaşananlar ve Ergin’in küllerinden tekrar alevlenen fb nefreti. Normalde pek umurlarında değildi zaten, final serisinde de pek asılacaklarını düşünmüyorum. Beko’da ise Dimitris coaching konusunda son derece kötü, kadroları iyi olsa da güven vermiyor.

Anadolu Efes’in şu an motive olmasının sebebi; kupa almak falan değil, ilk maç yaşananlar ve Ergin’in küllerinden tekrar alevlenen fb nefreti. Normalde pek umurlarında değildi zaten, final serisinde de pek asılacaklarını düşünmüyorum. Beko’da ise Dimitris coaching konusunda son derece kötü, kadroları iyi olsa da güven vermiyor.
Efes Fb’yi elerse Ergin Ataman zaten o motivasyonla sampiyon olarak veda etmek icin epey asilacaktir finale.Genel olarak cok kotu gecirdikleri sezonda Ergin Ataman icin karizmatik bir veda olacaktir.

Fb icin de sunu soyleyeyim.Oyunu forvetler uzerinden oynuyorlar ve Hayes-Pierre ikilisine cevap verebilecek Avrupa’da bile sayili takimlardan biri Efes.Ona ragmen Hayes yine muthis oynuyor.Karsiyaka’yi falan lokum gibi yerler.Sonucta Karsiyaka’nin da rotasyonu cok dar.Deniz Kilicli’yi da saysak bile 7-8 oyuncuyla oynamaya calisiyorlar.Fb’nin genis kadrosuna da cok cevap verebileceklerini sanmiyorum.