Clyburn'ü kapan ciddi bir koz eline alacaktı Avrupa'da. Efes bunu yaparak rakiplerinden 1 adım öne fırlamış görünüyor. Haksız rekabet gibi Clyburn. Savunma, hücum, şut her şey var ve çok atlet. Ziziz şimdilik cuk oturmuş gibi görünüyor takım düzenine. Bir de ona ek olarak Pleiss+Dunston gelecek yanına. Düşünemiyorum...
Fener'de lider kim, oyun kurucu kim belli değil. Kime, neyi emanet edeceksin ki ? Bir tarafta kiremit atan Calathes; diğer tarafta yıllardır bir üst seviyeye geçiş yapamamış Wilbekin.
Pierre her zaman yazdım; inanılmaz sert bir oyuncu. Vursan da milim kımıldamıyor savunma yaparken, itilmiyor. Hücumda da o sertliğini konuşturuyor post oynarken.
Itoudis ne yapacak bu kadroyla merak ediyorum. De Colo olayını bilmiyorum ama gönderildiyse asrın hatası yapılmıştır. Tabii ki kadro ısınacak, koç da bir şeyler yapacak da; yine de Fener'in akıbetini tahmin etmek zor gelmiyor nedense bana. Itoudis için gerçekten koç hünerlerini sergilemesi gereken sezon bu sezon olacak sanırım Avrupa'da.
Neyse henüz oynanmamış ikinci yarı var. Bakalım ne olacak.