Bahcesehir’in kadro kalitesine gore oynadigi basketbolun igrencligi gercek mi ya ? Erhan Ernak cok cok yetersiz bu butceler icin.Efes ve Fb’den sonra en kaliteli yerli rotasyonu onlarda.Yabancilari desen hepsi kaliteli isimler.Ama oynanan basketbol fiyasko.
Bencede etmezdi Illa Turk koc getireyim takintisi bunlar.Aslinda gecmiste ve gunumuzde benzer yapidaki takimlarda Pistiolis,Dedas,Itoudis,Alimpijevic,Zdovc gibi iyi ornekler varken biraz arastirma yapmanin zarari olmaz bence Bahcesehir icin.Bence Erhan Ernaga kendiside bu takımı emanet etmezdi öncesinde Zafer Aktaş'ta yetersizdi.Bahçeşehir kadroyu kuruyor ama koç tercihleri çok manasız şekilde duygusalca oluyor.
Bahcesehir’in kadro kalitesine gore oynadigi basketbolun igrencligi gercek mi ya ? Erhan Ernak cok cok yetersiz bu butceler icin.Efes ve Fb’den sonra en kaliteli yerli rotasyonu onlarda.Yabancilari desen hepsi kaliteli isimler.Ama oynanan basketbol fiyasko.
Efes, Karşıyaka,Fenerbahçe,Bursaspor,Telekom,Daçka gibi takımlar zaten ilk 6’da yer alacaklar. Biz bu performans ile devam edersek büyük ihtimalle ilk 8 yapamayız diye düşünüyorum. Petkimspor maçı çok kritik. Geçen seneye göre çok güçlü bir Petkimspor var. Eğer Petkim maçını da kaybedersek ilk 8 yapamayız diye düşünüyorum.
Alakası yok. Ben takımın eksiklerini söylemek zorundayım. Ayrıca McCowan konusunda da sıkıntı varmış galiba. Yerli olmaması için uğraşılıyormuş diyorlar. Ama emin değilim. Eğer McCowan da yerli olarak sayılmazsa işimiz bu sene çok zor. Takımda guard kalitesi sorunu var.Ben de takımdan ve kadrodan memnun değilim lâkin sizin postlarınız nedense “aklınca dalga geçmeye gelmiş bir malum takım taraftarı” izlenimi uyandırdı bende.
Oyun kurucusu Anthony Clemmons olan Bursaspor'un eğer 5. yabancı gelmezse 3. olma şansı yok. Kaliteli 2 yabancı oyuncusu var (Auguste - Needham) kaliteli yerlileri var (Onuralp - Ahmet Düverioğlu) arada yarar sağlayacak yerlileri var ( Enes Berkay - Yiğitcan) ama kadronun geri kalanı oldukça sıkıntılı.Bursanın hocası olsun yerli kadrosu olsun yabancı seçimleri olsun çok iyi. 3'cülük içinde net favori bence.
Antep'in ve bizim kimya oturmadı henüz, Karşıyaka Tofaş ve Telekom'un 'nin yerli kadrosu kısıtlı. Bahçeşehir geçen sezonun bariz gerisinde. Bursa diğer takımlara göre en hazır güçlü 3.adayı şu dönem itibarıylaOyun kurucusu Anthony Clemmons olan ve Bursaspor'un eğer 5. yabancı gelmezse 3. olma şansı yok. Kaliteli 2 yabancı oyuncusu var (Auguste - Needham) kaliteli yerlileri var (Onuralp - Ahmet Düverioğlu) arada yarar sağlayacak yerlileri var ( Enes Berkay - Yiğitcan) ama kadronun geri kalanı oldukça sıkıntılı.
Yinede ligin genelinde kalite düştüğü için 4-7 arasına girebilirler.