Efes Pilsen'in Olympiakos hariç kalan bütün takımları 5 maçlık bir seride eleyeceğini düşünüyorum. 8. sıradan girmedikleri sürece f4 şansı en yüksek takım yine Efes bence.
Fenerbahçe zaten üst düzey takım değil mi ?Motley ve Lessort’u bakalim gelecek sezon hangi ust segment takimlar kapacak..
Real Madrid’in cok ihtiyaci yok gibi.Barcelona’da Sertac’in sozlesmesi bitiyor.Vesely’den sonra bir darbe de Motleyle vururlar mi acaba Fb’ye
Monaco,Milano,Efes gibi takimlar da kesin tetiktelerdir.
Degil abi bence 2019’dan beri herhangi bir ust duzeyligini ben goremedim sahsenFenerbahçe zaten üst düzey takım değil mi ?
Barcelona'nın kadrosu eksik. realin de öyle. Adamlarda 3 yıldır, hatta belki de 4 yıldır düzgün bir oyun kurucu yok.. Realde doncic, campazzo sonrası gelmedi, Barcelona yı hiç hatırlamıyorum..Takımda ne kadar yıldız olursa olsun o yıldızları oynatacak üst düzey bir koç yoksa başarı gelmiyor malesef.
Barcelona’nın yaşadığı durum tam olarak budur.
Barcelona'da benim hatırladığım en son üst düzey oyun kurucu Juan Carlos Navarro'ydu. Zaten Barcelona en son Euroleague şampiyonluğunu onun döneminde yaşadı.Barcelona'nın kadrosu eksik. realin de öyle. Adamlarda 3 yıldır, hatta belki de 4 yıldır düzgün bir oyun kurucu yok.. Realde doncic, campazzo sonrası gelmedi, Barcelona yı hiç hatırlamıyorum..
Barcelona'da benim hatırladığım en son üst düzey oyun kurucu Juan Carlos Navarro'ydu. Zaten Barcelona en son Euroleague şampiyonluğunu onun döneminde yaşadı.
Navarro emekli olduktan sonra Barcelona 1 tane bile Euroleague kazanamadı.