2022-2023 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Kör topallık bir durum yok. bence beklentileri gayet karşılayan ve iyi giden bir takımımız var. ilk 4 için direkt 3 rakibimizden 2'si ile maç yaptık ve 2 maçı da kazandık. şuana kadar kazanmamız gereken bütün maçları kazanıyoruz. kaybettiğimiz 2 maçta ligin 2 favorisi takımdı ve 2 takımda şampiyonlar liginde mücadele ediyor.
 
Türkiye kupasında hedef şampiyonluk olmalı o yüzden çeyrek finalde kimin geldiğinin önemi yok. ligde 2'ci olduğunuzda şampiyonlar ligine gidebiliyorsunuz ama kupada çeyrek finalde kaybetmekle finalde kaybetmek bana göre aynı şeydir.
 
Bugünkü Halkbank-Ziraat Bankası maçını da izledim. Hem kadro kalitesi hem de oyun kalitesi anlamında bu iki takımın gerisindeyiz. Yabancı orta oyuncu alınırsa seviye atlarız. Ama pasör+pasör çaprazın iyi değilse şampiyon olman da çok zor oluyor.
 
Bu maçı kaybetmek kötü oldu çünkü türşadı ilk 4 yarışına soktuk ve 3-7 arasındaki takımlar aynı galibiyet sayısına geldi. yabancı orta şart ve gelecek sezon sağlam bir çapraz bulamazsak türşad'daki saadatı gayet mantıklı bir hamle olur.
 
Malesef çok kötü bir yenilgi oldu bu maç. Pasör çaprazı ve orta oyuncu konusunda çok ciddi sorun yaşıyoruz. Blokta neredeyse yokuz. Bence bir hedeften bahsedeceksek pasör çaprazını daha iyi bir oyuncu ile değiştirip iyi bir yabancı orta oyuncu transferi yapmak gerekli. Ama bu yönetimin bu tarz hamleler yapacağına dair bir inancım yok.
 
Vallahi büyük kepazelik. Misli TV den izlerken spiker olmadığından ne olduğunu anlayamamıştım bu pozisyonda. Demekki bizimkiler bundan ötürü uzun süre itiraz ettiler. Ama neticede sayı bize verilmedi ve seti de aldılar sonrasında. Geçen sene Arkas maçında yaşanan skandaldan daha da ağır bir skandal olmuş. Bu pozisyon maçı kaybetmemize neden oldu ama bir yöneticimiz olmadığı için yine herşey yapanın yanına kar kalacak.
 

Üst