Mert Müldür için şartları zorluyormuşuz.
Kaan Ayhan ile sadece stoperi değil orta saha ve sağbeki de kapatıyorsun. Kaan ile beraber Mert'in ismi de geçiyor oda gelirse seneye yabancı sınırı kalkar yerli sınırı gelir.Takimda toplasan 3 tane stoper var.Nelsson,Abdulkerim ve Emin..Kaan Ayhan gayet mantikli hamle..Bugun Emin cok iyiydi ama cift stoperle oynuyorsaniz en az 4 tane stoperiniz olmak zorunda.Yabanci stoper mantikli olmazdi,Fb’nin Samet’e 3.7m Euro verdigi,Bjk’nin Tayyip Talha’yi pamuklara sardigi yerde Kaan Ayhan gayet iyi is.
Kaan Ayhan ile sadece stoperi değil orta saha ve sağbeki de kapatıyorsun. Kaan ile beraber Mert'in ismi de geçiyor oda gelirse seneye yabancı sınırı kalkar yerli sınırı gelir.
Kaan ile herhangi bir bölgeyi bırak kapatmayı açık veriyoruz. Sağ bek kesinlikle oynamayaz bizim bu oyumuzda mümkün değil yani, orta saha desen bence en kötü bölgesi o zaten kim onu o bölgede denediyse futbol katilidir. Geriye bir tek stoper kaldı orada Emin ondan daha iyi bir savunmacı, ayağıda bence daha iyi hız desen Kaan'ın en büyük zayıflığı. Her konuda yanılabilirim ama Kaan konusunda hayır, bom boş bir transfer tek dileğim zorunlu satın alma opsiyonu olmaması.Kaan Ayhan ile sadece stoperi değil orta saha ve sağbeki de kapatıyorsun. Kaan ile beraber Mert'in ismi de geçiyor oda gelirse seneye yabancı sınırı kalkar yerli sınırı gelir.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. 6 milyon Euro’ya NAGALO almak varken 3,5 milyon Euro’ya Kaan almak bana mantıklı gelmedi.Kaan Ayhan her şeyden biraz yapıp hiçbir şeyi tam yapamayanlardan. Zorunlu değildir inşAllah...
Mert Muldur sahane olur valla.Sezon sonuna kadar sol bekte kullaniriz,sezon sonu olasi bir Boey satisinda sag bek alternatifimiz de hazir olur.Kaan Ayhan ile sadece stoperi değil orta saha ve sağbeki de kapatıyorsun. Kaan ile beraber Mert'in ismi de geçiyor oda gelirse seneye yabancı sınırı kalkar yerli sınırı gelir.
Kaan Ayhan'da değil de Mert Müldür'de zorun satın alma olduğu söyleniyor.Kaan Ayhan her şeyden biraz yapıp hiçbir şeyi tam yapamayanlardan. Zorunlu değildir inşAllah...
Kaan Ayhan'da değil de Mert Müldür'de zorun satın alma olduğu söyleniyor.
Nelsson gidiyor ozamanGalatasaray, Liverpool'un stoperi Nathaniel Phillips'i satın alma opsiyonlu kiralamak istiyor. (The Athletic)