Hoşgeldin kardeşim bu forumda gözlerim hep seni arıyor yorumsuz bırakma forumuCumartesi, Giresunspor maçı var. Onlarla evimizde oynadığımız son 2 maçı 1-0'lık sonuçlarla kaybetmiştik. Zor bir deplasman olacak. Ben özellikle hakeme dikkat çekmek istiyorum. Maçın hakemi Bahattin Şimşek çok tehlikeli bir hakem. Maçın sonucuna etki edeceğini düşünüyorum. Bu maç gerçekten hakemi de yenmemiz gereken bir maç olacaktır. Okan hocamıza ve takımımıza başarılar diliyorum...
Hoşgeldin kardeşim bu forumda gözlerim hep seni arıyor yorumsuz bırakma forumu
Ilk hamlesi cok iyi olan ,süratli ,sag ayaklı bence bize uyar.Nasıl oyuncu? İyi mi?
Cumartesi, Giresunspor maçı var. Onlarla evimizde oynadığımız son 2 maçı 1-0'lık sonuçlarla kaybetmiştik. Zor bir deplasman olacak. Ben özellikle hakeme dikkat çekmek istiyorum. Maçın hakemi Bahattin Şimşek çok tehlikeli bir hakem. Maçın sonucuna etki edeceğini düşünüyorum. Bu maç gerçekten hakemi de yenmemiz gereken bir maç olacaktır. Okan hocamıza ve takımımıza başarılar diliyorum...
Topa ilk dokunan İcardi. Net penaltı bu.
Şu an yaşanan pozisyon net penaltı. Acilen VAR hakeminin çağırması ve uyarması gerekiyor , acilen !