2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Sassuolo’nun 8 milyon Euro istemesi nedeniyle Mert’ten tamamen vazgeçen sarı kırmızılılar, bu oyuncunun tek alternatifi olan Onur’un bonservisi için Kayserispor’la yeniden pazarlık masasına oturacak.

29 yaşındaki oyuncu için 3 milyon Euro isteniyor.

🔗 @AliNaciKucuk
29 yaşında satışı mümkün olmayan yerel oyuncuya 3m vermek milli ve uluslararası piyasası olan genç Mert'e 8m vermekten daha pahalıya gelebilir
 
🚨 "#JoaoPedro ve #Galatasaray arasında öğleden sonra görüşme oldu. Resmi teklif bekleniyor."
(@AlfredoPedulla)
Öğleden sonra #Galatasaray ve #JoaoPedro'nun menajeri arasında yeni temas oldu. Önümüzdeki birkaç saat içinde resmi teklif bekleniyor. Teklif 7-8 milyon € artı bonuslardan az olmamalı. Bugün Joao Pedro'ya en fazla ilgiyi Türkler gösteriyor."
 
Okan Buruk: "Kimse merak etmesin. Çok iyi oyuncular peşindeyiz. Çok iyi bir kadro kuracağız. Çok iyi transferler yapacağız"

[Spor Gecesi Digitale]

Okan Buruk: "Çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Ailemizle bile konuşamıyoruz. Yönetimimizle çok uyumlu çalışıyoruz. Herkesin istediği Galatasaray'ı onlara izleteceğiz. Takımdaki her oyuncu çok istekli. Ben de bundan çok memnunum"
 
💥Haluk Yürekli: "Galatasaray, Seferovic transferini bitirmiş. Her konuda anlaşmışlar. Sağlık kontrolünden geçirmişler, şu an sakatlığı yokmuş fakat daha önce yaşadığı bir sakatlığın nüksetme ihtimali olduğu için Galatasaray bu transferden vazgeçti!"

(@spor_gecesi)
 
Joao pedro makul fiyatlarda olabiliyorsa çok güzel olur. Acayip underrated bir topçu ve kerem, yunus hatta Solbakken gelirse de bu tip kanatlara seviye atlatır. Elmander katkısı alırız bence hatta daha çok gol atabilir.
 
Erden Timur: "William Carvalho, gündemde olan isimlerden."
Erden Timur: "Yabancı yardımcı antrenör gelebilir. Bu konuda görüşmeler var."
Erden Timur: "Pozisyon coaching sistemi düşünülüyor. (Defans, hücum, taç antrenörü gibi)"
Erden Timur: "Kazımcan’ın bonservisi direkt Galatasaray’da olacak."
Erden Timur: "Listemizde Onur Bulut dışında yerli ve yabancı sağ bekler mevcut."
Erden Timur: "Kaan Ayhan için kulübü 5 milyon Euro istiyor."
Erden Timur: "Kuveyt Hava Yolları ile sponsorluk için 2 gündür görüşmeler yapılıyor. Forma veya stadyum ismi şeklinde ayrı ayrı sponsorluk olabilir."
 
Erden Timur: "Marcao, iyi bir takım olursa gitmek istiyor, kalırsa da Galatasaray’da kupalar kazanmak istiyor. Zenit ve Sevilla'dan gelen teklifler istenen düzeyde değil. "
Erden Timur: "Denayer, Galatasaray'ın çocuğu ama orada da maaş beklentisi yüksek."
Erden Timur: "Sanson üçüncü tercih demeyelim başka alternatif isimler de var aynı anda görüştüğümüz bu bölge için."
Erden Timur: "Botheim, sözleşmeyi feshediyor, 2 ayrı hukuk firmasından görüş alınıyor. İmza parası ve maaşı ödenmemiş. Burada hukuki görüş önemli, 20 milyonluk bir risk var."
 
Erden Timur: "Hoca, 6-8-10, forvet ve sağ ya da sol açıkta oynayan oyuncu istiyor."
Erden Timur: "Tuğberk hocayı altyapıya istiyoruz ancak kendisinin yurtdışı planları da var."
 
Temmuz ayı geldi yine 1 tane orta saha transferi yok
Temmuz ayı geldi yine 1 tane orta saha transferi yok
Temmuz ayı geldi yine 1 tane orta saha transferi yok
Temmuz ayı geldi yine 1 tane orta saha transferi yok

Hala sağ bek, forvet filan kovalıyorlar şaka gibi. cicaldau gönderilme muhabbeti de hiç dönmüyor. sanırım berkan-cicaldau izlemeye devam edeceğiz.. :)
 

Üst