Takimi hoca mi, baskan mi kuruyor belli degil. Neyse. Ne de olsa bu takim bu sene hic bir bransta kupa dahi alamaz. O yuzden beklenti icine girmeye gerek yok.Dursun Özbek, Onur Bulut’a sıcak bakmıyor.
(@TransferWeb1)
Takimi hoca mi, baskan mi kuruyor belli degil. Neyse. Ne de olsa bu takim bu sene hic bir bransta kupa dahi alamaz. O yuzden beklenti icine girmeye gerek yok.Dursun Özbek, Onur Bulut’a sıcak bakmıyor.
(@TransferWeb1)
Klasik Galatasaray yonetimi. Secimi kazanana kadar kral,kazandiktan sonra gercek maskeleri ortaya cikiyor. Okan Buruk zaten takimin basina zoraki geldi. Para olmadigi icin aldilar. 10 haftayi cikarsin Galatasarayi birakicam soz.Temmuz ayı geldi yine 1 tane orta saha transferi yok
Temmuz ayı geldi yine 1 tane orta saha transferi yok
Hala sağ bek, forvet filan kovalıyorlar şaka gibi. cicaldau gönderilme muhabbeti de hiç dönmüyor. sanırım berkan-cicaldau izlemeye devam edeceğiz..
yok artıkGalatasaray eski Trabzonspor oyuncusu Caleb Ekuban'a teklif yapmaya hazırlanıyor.
@TransferWeb1
Arkadaşlar Cica niye bu kadar kötüleniyor anlamıyorum. Geçen sezon işler iyi giderken muhteşem oynuyordu. Geçen sezon performansıyla oyuncuların çoğunu eleştirmem çünkü her şey ters gitti. Marcao'da Avrupa serüveni bitince belli bir kaç maç dışında kötü oynadı. 2 tane doğru düzgün orta saha oyuncusu alınırsa Cica'nın hücuma dönük olarak çok iyi performans vereceğini düşünüyorum.
Ozan'da stoper rotasyonunda Kaan'ın yedeğiydi şimdi Kaan daha mı fazla para eder yani? Bonservis bu şekilde düz mantıkla verilen bir şey değil. Özellikle genç oyuncularda potansiyeline veriyorsun zaten parayı ve Mert 'in potansiyeli de Zeki' den çok daha fazla. 30 yaşında ki Onur'a 3 istedikleri yerde Mert 'e 10 isteseler de açıkcası şaşırmam. Ayrıca takımın ihtiyaçları doğrultusunda da vereceğin para pekala değişebilir ama ben de çok acayip bir bonservis geliri etmezsek verilmesi taraftarı değilim.Zeki Çelik 7 milyon euroya Roma'ya gidecek. Biz eğer milli takımda onun yedeği olan ve 2 senedir ondan daha az maç oynayan Mert'e 8 verirsek yazık etmiş oluruz. En fazla 4 verilmeli, haydi 5 olsun.
Boey disiplini sağlasa aslında hiç gerek yok derim ama Omar'ın da gözü sorunken en azından Onur Bulut takas+bir miktar paraya ikna edilmeli. Ama Mert'e 5 den fazla verilmemeli.
Bence Iskocya 4.lig takimlarindan transfer yapmak en iyisi. Bu klup akillanmaz. Yazik 25 milyon insana.Galatasaray, Aberdeen'ın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Lewis Ferguson'u transfer etmek için devrede.
(Daily Record)
Sizin için Maradona'yı mezarından kaldırıp getirelim isterseniz. Biz alıp geliştirip maddi anlamda da kulüp rahatlasın diyoruz siz daha adam eleştriyorsunuz.Bence Iskocya 4.lig takimlarindan transfer yapmak en iyisi. Bu klup akillanmaz. Yazik 25 milyon insana.
Boşuna cevap yazma hocam o hesaba, bırak kendine kendine takılsın.Sizin için Maradona'yı mezarından kaldırıp getirelim isterseniz. Biz alıp geliştirip maddi anlamda da kulüp rahatlasın diyoruz siz daha adam eleştriyorsunuz.
Dostum şuan transferde en rahat olan takım biziz avrupa da yokuz kadroya 3-4 takviye yeter. Gomis, Diagne ve Mohammed ben bunlardan ikisinin gideceğini düşünüyorum. Tabiki de Avusturya kampında her şey bitmiş olarak gidilmesini herkes ister ama birde kulübün ekonomisi malum. Sakin olmak lazım.Takımda orta saha yok. Kampa orta saha yetiştirmek gerekirken biz Gomis, Diagne, Mohamed'in olduğu forvet hattına Joao Pedro, Botheim getiriyoruz. Cidden şaka gibi.
Fernando'yu getirin bari diyeceğim de sanırım o da daha fazla bekleyemedi ve sözleşme uzattı. Geçmiş olsun...
Boey,Morutan,Оzornwafor gibi oyuncularla ciddi anlamda rahatladi klup evet.Haklisiniz)Sizin için Maradona'yı mezarından kaldırıp getirelim isterseniz. Biz alıp geliştirip maddi anlamda da kulüp rahatlasın diyoruz siz daha adam eleştriyorsunuz.