Amine Harit'e bir ben mi sıcak değilim? Belhanda kadar bile etki yapmaz. Birde 4.2 milyon euro diyorlar. Umarım olmaz bu iş...
Harit'in maaşının 4 milyon euro civarında olacağı söyleniyor basında. Gerek yok o kadar paraya.Harit yerine Morutanla devam etmeyi tercih ederim
Yeter Kuzey Afrikali oyuncularin kaprislerini cektigimiz.
Bu tarz hesaplar hiç ilgimi çekmedi çekmezde aynı adam 4-5 tane hesap açıp eski futbolcuların resimlerini koyup pirim yapıyorlar. Bir oyuncunun maliyeti yüksekse gelmesin zaten. Bu arada sözüm sana değil Nihat'ım.
Şu durumu senelerdir atlatamadık.
Bu tarz hesaplar hiç ilgimi çekmedi çekmezde aynı adam 4-5 tane hesap açıp eski futbolcuların resimlerini koyup pirim yapıyorlar. Bir oyuncunun maliyeti yüksekse gelmesin zaten. Bu arada sözüm sana değil Nihat'ım.
Kulüp bütçesi artık her sabah kalkıp oyuncu almaya uygun değil o dönemler geride kaldı ki Haldun Üstünel de gelse yine şu anki durum gibi bir transfer dönemi olurdu.Mevzu hesap değil zaten. Ama değindiği şey çok doğru. Bu isimleri ilk ortaya koyan Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç oldu. Bu isimleri kim sızdırdı acaba bu ikiliye. Cidden şaka gibi şu yaşadıklarımız. He Grillitsch gelir fayda sağlamaz, orası ayrı. Ama ismi çıktı ise transfer çalımı yedin mi taraftarın desteğini kaybediyor. Ne gerek var ki? Haldun Üstünel tarzı transferleri özledim. Bi sabah kalkıyorsun Keita, başka bir sabah kalkıyorsun Elano, Baros. Bu tarz transferlerin hastasıyız...
Keita acayip bir adamdı ama ben hala Roberto Carlos'un kafasına attığı o yumrukta kaldım. Ayrıca o dönem ki orta sahamız Barış Özbek, Mustafa Sarp ve Ayhan Akman'dı. Nam-ı değer B.A.M .Futbol dünyasında çalım atabilen kaç adam kaldı ki ? Bizim için konuşursak en son Keita çalım atıyordu ve hala damaklarda kalan bir lezzet ve yetenektir. Ben salak salak yan pas atacak adamdansa çalım atan adamı tercih ederim.