2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Şu iddialar doğruysa kulüp Sacha Boey'i alt yapıya gönderip 4 sene boyunca orta futbol hayatını bitirmelidir. Ayrıca, Fenerbahçe'yi de FIFA'ya şikayet etmelidir.
Bizim altyapımızdan giden oyuncularla aynı kaderi paylaşır menajerine uyarsa ha eğer fb istiyorsa yüksek bonservis istersin getirir verirse güle güle dersin olmuyorsa dediğin gibi altyapıya gönderirsin. Zaten menajerlik firması son yıllardır fb nin tüm transferlerinde çalıştığı rogon.

Son düzenleme:
bu avusturyalı oyuncu kaç tane takımla görüşmüş ama hiçbirinde sonuç çıkmamış. sanırım oyuncu istediği rakamı söylüyor, son aşamaya gelince de rakamı arttırıyor. bugün de brighton'un yıllık 2.5 milyon euroluk teklifini kabul etmemiş. yani bu arkadaş bizden sağlam bir kontrat aldı, bizim teklifi kullanıp kendini güçlü liglere pazarlayıp o miktarda paraya atmaya çalışıyor, devamında da böyle yaptığı için bizimde verdiğimiz ücret her seferinde artıyor. mesela 1.5'a anlaşmıştık, artık o 2.5'u da geçti. sonu ne olur bilemiyorum.

bu avusturyalı oyuncu kaç tane takımla görüşmüş ama hiçbirinde sonuç çıkmamış. sanırım oyuncu istediği rakamı söylüyor, son aşamaya gelince de rakamı arttırıyor. bugün de brighton'un yıllık 2.5 milyon euroluk teklifini kabul etmemiş. yani bu arkadaş bizden sağlam bir kontrat aldı, bizim teklifi kullanıp kendini güçlü liglere pazarlayıp o miktarda paraya atmaya çalışıyor, devamında da böyle yaptığı için bizimde verdiğimiz ücret her seferinde artıyor. mesela 1.5'a anlaşmıştık, artık o 2.5'u da geçti. sonu ne olur bilemiyorum.
Menajeri babasıymış ve anlatılanlara göre baya sıkıntılı bir adammış hatta fiorentinaya gidecekken babasının anlaştıktan sonra ekstra istekleri nedeniyle transferi iptal olmuş.

H.Y ve G.D ikilisi şimdi de Ali Akman isminin bitmeye yakın olduğunu yazmış.
1-Bu isimler neden her seferinde basına özellikle de bu 2 isme sızdırılıyor, sızdıran kim?
2-Kalitesinden ve maliyetinden bağımsız şekilde alt yapımızdan çıkan Eren Aydın varken neden Ali Akman ismi çıktı? Sonra Bartuğ Elmaz, Emir Tintiş giderken hiç lf etmesin kimse. Alt yapıda ki oyuncular kaçmak isterse yadırgamam artık...

Ndomble, Grillitsch, Carvalho, Gana olmak üzere birçok isim yazıldı 6 numaraya daha bir isim gelmedi. Transferin son gününe kadar sabırlıyımdır çünkü dünyada son transfer günleri gelip sezonun kaderi değişen birçok transfer oldu.

Ama takımın 2 senedir 6 numarası yok hala oraya kaliteli ekleme yapılmadı. Hala oyalaniyor takım

Yapılacak hamlelerde zor değil ilk 11'e 2 orta saha transferi kaldı. Yedek Kulübesine 1 stoper, 1 sol kanat, 1 forvet. Yedek Kulübesine son günlerde de hamle yaparsın ama şu orta saha işini ligin ilk maçına kadar olmadı ikinci maça kadar bitirmemiz gerekiyordu

Ndomble, Grillitsch, Carvalho, Gana olmak üzere birçok isim yazıldı 6 numaraya daha bir isim gelmedi. Transferin son gününe kadar sabırlıyımdır çünkü dünyada son transfer günleri gelip sezonun kaderi değişen birçok transfer oldu.

Ama takımın 2 senedir 6 numarası yok hala oraya kaliteli ekleme yapılmadı. Hala oyalaniyor takım

Yapılacak hamlelerde zor değil ilk 11'e 2 orta saha transferi kaldı. Yedek Kulübesine 1 stoper, 1 sol kanat, 1 forvet. Yedek Kulübesine son günlerde de hamle yaparsın ama şu orta saha işini ligin ilk maçına kadar olmadı ikinci maça kadar bitirmemiz gerekiyordu

Oraya transfer yapılmaması cidden çok büyük akıl tutulması. Ali Koç oraya transfer yapılmasın diye büyü yaptırmış olabilir! Ligin başlamasına 2 hafta kaldı. İlk 10 haftada 6 deplasman var. Ama 2 senedir en büyük eksikliğimiz olan yeri hâlâ dolduramadık. Galatasaray taraftarını her transfer döneminde gelen bütün yönetimler kanser etmeyi başarıyor. Biri Allah rızası için şuna dur desin artık...

Lemina ligde fark yaratir yanina yine tempolu biri lazim

Muslera
Leo
Nelson
Bardakci
Vanhanolt
Lemina
Oliviera
........
Yunus
Kerem
Seferovic

Cica, emre akba,omar,Berkan,Morutan,Kazim,Gomis,Hamza

Bunlar bence yetersiz digerleri zaten bu seviye topcusu degil belki bir isim kacmistir arada

Ali Akman'ın gelişi Eren Aydın'a haksızlıktır.
Hâlâ 6 numara eksikliği varken 10 numarada Akbaba, Cicâldău'nun olduğu yer için Evander ve Harit'in peşine koşmak büyük akıl tutulmasıdır.
İlk haftalarda mağlubiyetler gelene kadar kimse 6 numara beklemesin...

Takıma hem 6 numara hem 10 numara lazım , emre ve cicaldou 10 için ilk tercih olamaz.
Ayrıca forvet ve kesinlikle sağ/sol açık oynayacak Yunus ve Keremi kesebilecek birine ihtiyaç var.
Keşke kalede Türk kaleci olsa direkt ilk 11 de olacak.
Gene stoper lazım 1 tanede.

Zaten söylenen de daha 6 transfer daha yapılacağı.

Evander ve Harit'ten sonra şimdi de Amiri ismi çıktı. Harit'i istediği ücretten dolayı çok istemiyorum. Bence aradığımız profilde oyuncu da değil. Evander ya da Amiri ikilisinden birini tercih ederdim. Eğer skorerlik, oyun açma, pozisyon oluşturma ilk amacım ise Evander derdim. Ama tempo, dinamizim,savunma ve arkadaşlarına yardım amacım ise Amiri derdim. Okan hoca nasıl oyun oynatır bilmem ama onun oyun kurgusuna göre birini tercih etmek lazım.

Yalnız bu ismi çıkanlar 8-10 numara pozisyonundaki isimler 🤦‍♂️Hâlâ önceliği 6ya vermemekte ısrar ediyoruz. Okan hoca umarım pazar günü Kasımpaşa maçında Taylan ve Berkan ile başlar. Sonrasında da maç sonu artık 6 numara gelsin 2.kampa yetişsin der. Yoksa alınacak kötü sonuçlarda ilk bileti kesilecek kişi Okan hoca olacaktır.

Ondan sonra da zaten forvet, sol stoper ve kanat oyuncusu alınır...

Florian transferini bitirememize çok şaşırmadım dursun yönetiminden beklenilen bir hareket. Bu 6 numara aşkınıda anlamadım Oliviera 'nın yanına b2b ortasaha da alınabilir. Hatta Gueye öyle bir oyuncu mesela. Berkanı kullanabiliriz Oliviera nın yanında iş yapabilir. 10 numara içinse yine zorunlu değil belki 4 4 2 falan oynayacağız.

Lemina ,Oliviera,Evander bence taş gibi orta saha olur Scarpa olsada hayir demem.

Kuzey afrikali olmasin yeter illahlah ettik