2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Mertens direkt katkı verir; forvet arkası 2.forvet oynar; yaşına bakıp ta yorum yapmak yanlış izlemek lazım, performans artı opsiyona dayalı sözleşme yapılabilir ki o gelse bile Evander veya o tarz bir adam alınacağını düşünüyorum.

2 yıllık mertens'e hayır denmez. mertens 10 yıldır napolide oynuyor ve her sezon 10 üstü gol istatistikliği yakalamış. belçika milli takımımında da 100'ü geçik maçı var.

Mertens'e vereceğimiz paranın geri dönütü yok. Ona vereceğimiz parayı Evander'e versek, en azından getirisi olur umudu olacak. Bence yanlış transfer olur. Hayırlısı olsun...

Mertens muthis otesi bir oyuncu. 35 degil 45 yasinda olsa rahat oynar. Sakatlik gecmisi yok. Bence Mertensi 20-24 yasindaki Turk topcular izleyip utanmalilar. Ornek almalilar. Yas onemsiz.Seferovic-Mertens hangisi 20 golu ilk gecer bahsi acilmali. Ciddi anlamda bu takim yenilmez bir sekle burunuyor. En zayif halka defans hattinda su anda . 20-24 yas demisken, acilen Taylan'in bu takimdan gonderilmesi lazim.Berkanin da. Omer falan..Mertens,Seferovic,Oliveria ya bakiyorum, birde Omer,Taylana...Nereden nereye.Kovun gitsin bos oyunculari.

Mertensi de aldık heralde 4 4 2 mi oynayacağız plan nedir çözemedim. 3-4 verip yedek oturtacak halimiz yok, sakatlık vs olmadığı sürece Kerem ve Yunusu kesme lüksümüz zaten yok yabancı kuralından dolayı. Hiç içime sinmiyor ya hadi bakalım Mertens e imza parası ve maaşa verilecek parayla genç bir target Man deneseydik keşke. Diyelim ki döndük 4 4 2 ye Torreira gelirse bu adam çift pivotlu orta sahada oynayamıyor hem Arsenal 'de hem de Atletico bu şekilde oynatılmaya çalışıldı olmadı, defans önünde tek başına ise resital sunar. Oliviera da tam tersi kariyer sezonunu çift pivotlu da oynadı üstüne geçen yıl roma' da aynı şekilde iyi performans verdi gel de çık bu işin içinden.Yine 4 4 2 ye döndüysek Ali Akman hamlesi evet anlamlı olabilir, Evanderden muhtemelen vazgeçilir iki tane bonservis verdiğimiz adamı yedek oturtacak halimiz yok yada kenara atar mı acaba. Bir an önce 8 Eylül olsada kurtulsak şu karmaşadan ne güzel kafamda 4 1 4 1 oturmuştu Mertens hamlesi ile ne yapmaya çalıştığımız hakkında ki tüm fikirlerim yok oldu.

Lucas Torreira, Galatasaray'a katılmayı kabul etti! Artık sözleşmenin son detaylarını çözme zamanı, ardından Torreira önümüzdeki günlerde İstanbul'a uçacak 🚨 🔴 #Galatasaray

Belgeler imzalandıktan sonra Arsenal, Torreira için yaklaşık 6/7 milyon Euro alacak. (Fabrizio Romano)

1 euro 18,40 tl yani demem şu ki Mertens'in 2 sezonluk net ücret talebi 10 milyon euro. Bunun üzerine 6 milyon euro vergisini ekleyin. 16 milyon euro'yu bugünün kuruyla çarpın sonra gelin üzerine konuşalım.
İtalyanlar ıskartaya çıkmış futbolcularını serbest bırakır ya da ıskartaya çıkma ihtimali olan futbolcuyu satar. Mertens Drogba seviyesinde bir oyuncu da değil. Böyle paralarımız varsa ki muhtemelen yok gider gelecek vaad eden 2 futbolcu alırım.

🔜📝 #Arsenal'den Lucas #Torreira ile #Galatasaray'a 6 milyon €'ya kalıcı bir anlaşma. 2025'e kadar sözleşme (3 milyon €/yıl) ve 2026 opsiyonu. #transfers #AFC

(Nicolo Schira)

Romano reyis girdiğiyse olmuştur bu iş. Şu kadro tam 2-3 tane 20 lik atmalık kadro oldu, Dubois-Oliviera-Seferovic üç tane lider karakterli oyuncunda var. Yine çabuk döndük doğru yoldan Cicaldau - Morutan-Boey transferlerinde başarısız gibi görünsekte ki bence bir yıl daha şans verilmeliydi, sadece Nelson transferiyle yönetim saçmalamzsa kara geçeceğiz. 115 yıllık kulüp tarihinde ilk defa böyle bir şey denedik istiyoruz ki hemen her aldığımız oyuncu tutsun.Ajax, dortmund, benfica, porto gibi bunu kültür haline getirmiş kulüpler sanki her para harcadığı gençten katkı alıyor. Aldıklarının yarısı tutsa bile kar ediyorlar bizde geçen yıl beşte bir mi tutturduk bir sonrakinde beşte iki yaparsın zamanla oturtursun.

💥💥💥

Galatasaray, Morutan'ın Pisa'ya 150 bin Euro'ya satın alma opsiyonuyla kiralandığını açıkladı .

Satın alma opsiyonu 5.5 milyon Euro.

Pisa, Serie A'ya çıkarsa, satın alma maddesi zorunlu olacak.

Ayrıca yapılan anlaşma gereği futbolcunun en az 25 maçta 45 dakika oynaması ve Pisa Sporting Club S.r.l’nin İtalya Seri A Ligi’ne çıkması durumunda kesin satın alma şartı 5.500.000 Euro transfer bedeli ile gerçekleşecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Morutan, Pisa'da. (KAP)

Kiralama bedeli: 150.000 euro
Satın alma opsiyonu: 5.5 milyon euro
En az 25 maçta 45 dakika oynaması ve Pisa'nın Serie A'ya çıkması halinde kesin satın alma opsiyonu 5.5 milyon euro.

6 ya da 6,5 olsaydı çok daha iyi olurdu. Hayırlı olsun...

Mertens öyle iskartaya çıkmış bir oyuncu değil. Napoli kendisinin sözleşmesini uzatmak istedi ama maddi konuda anlasamadilar.
Oyuncunun artık son sözleşmesinde para kazanmak istemesi gayet normal. Fizik olarak da öyle bitik durumda değil. Seferovic'in yanında oynayacak futbolcu tiplemesini de cuk diye oturur.

Ama maliyetlerle girmeli miyiz? O tarafında soru isaretlerim var. Yoksa oyuncunun performansı konusunda hiç şüphem yok.

İnşallah olacaksa da denildiği gibi 1+1 olarak sözleşme imzalanır. Uzun vade intihar olur.

Mertens öyle iskartaya çıkmış bir oyuncu değil. Napoli kendisinin sözleşmesini uzatmak istedi ama maddi konuda anlasamadilar.
Oyuncunun artık son sözleşmesinde para kazanmak istemesi gayet normal. Fizik olarak da öyle bitik durumda değil. Seferovic'in yanında oynayacak futbolcu tiplemesini de cuk diye oturur.

Ama maliyetlerle girmeli miyiz? O tarafında soru isaretlerim var. Yoksa oyuncunun performansı konusunda hiç şüphem yok.

İnşallah olacaksa da denildiği gibi 1+1 olarak sözleşme imzalanır. Uzun vade intihar olur.

İtalyanlar bir futbolcuyu böyle bırakıyorlarsa şüphelenin. Sporcu sağlığında oldukça iyi bir ülkeler ve bir sorun varsa genelde ıskartaya çıkarıyorlar. Bir yıl bile fazla çünkü böyle bir para yok.

Performansı konusunda nasıl şüphe olmaz anlayamıyorum. Bu yaştaki oyuncular değil bir yıl bir kaç ayda bile çok büyük düşüşler gerçekleşebilir. Drogba ilk geldiğinde dedik bu fizik kalite ile top class takımlarda oynar bir sonraki sezonun ikinci yarısında pil bitti sonra chelsea 'ye emekliliğe gitti. Cr7 bile şu an kendine takım bulamıyor ki bahsettiğimiz adam futbol tarihinin en biyonik adamı. Açıkcası Mertensin fiziğine ben hiç güvenemiyorum ilk iki ay oynayıp dünya kupasından sonra emeklilik moduna geçerse hiç şaşırmam. Şampiyonlar ligi ve ya UEFA da olsak yine bir nebze anlayabilirim bir gol atar maç kazandırır, bir tur atlatır maaşını çıkartır. Üstelik Okan hocanın anlattığı oyun planına da pek uymuyor Kerem-Yunus kanatları varken üstüne Mertens ile nasıl önfe basacaksın. Bana bu yönetimin şov için yaptığı bir transfer gibi geliyor hocanın onayının olduğunu düşünmüyorum.

İtalyanlar bir futbolcuyu böyle bırakıyorlarsa şüphelenin. Sporcu sağlığında oldukça iyi bir ülkeler ve bir sorun varsa genelde ıskartaya çıkarıyorlar. Bir yıl bile fazla çünkü böyle bir para yok.

Oyuncuyu bırakmıyorlar. Anlasamiyorlar. En azından benim takip ettiğim süreç bu şekilde. Daha Galatasaray haberleri böyle değilken bir haberine denk gelmiştim. Napoli en son 2-2.5 civarı bir yıllık ücrete çıkıyor. Kabul etmeyince ayrılık kaçınılmaz oluyor.
Yine yurt dışı kaynaklı bir çok haberde Juventus ile de adı geçti.

Maddi olarak bir şey diyemem. Giriyorsak Şampiyonlar ligine gitmemiz farz. Her sene düzenli şekilde oralarda olmak lazım. Geçen sene uefa'dan bile 17m euro para girdi kasaya ki CL bu çok daha fazla.

Performansı konusunda nasıl şüphe olmaz anlayamıyorum. Bu yaştaki oyuncular değil bir yıl bir kaç ayda bile çok büyük düşüşler gerçekleşebilir. Drogba ilk geldiğinde dedik bu fizik kalite ile top class takımlarda oynar bir sonraki sezonun ikinci yarısında pil bitti sonra chelsea 'ye emekliliğe gitti. Cr7 bile şu an kendine takım bulamıyor ki bahsettiğimiz adam futbol tarihinin en biyonik adamı. Açıkcası Mertensin fiziğine ben hiç güvenemiyorum ilk iki ay oynayıp dünya kupasından sonra emeklilik moduna geçerse hiç şaşırmam. Şampiyonlar ligi ve ya UEFA da olsak yine bir nebze anlayabilirim bir gol atar maç kazandırır, bir tur atlatır maaşını çıkartır. Üstelik Okan hocanın anlattığı oyun planına da pek uymuyor Kerem-Yunus kanatları varken üstüne Mertens ile nasıl önfe basacaksın. Bana bu yönetimin şov için yaptığı bir transfer gibi geliyor hocanın onayının olduğunu düşünmüyorum.

Hoca 4-4-2 nin bir versiyonunu oynayacak. Seferovic'in yanında ki 2 forvet arkası için biçilmiş kaftan. Fizik olarak son durumunu baz alıyorum. Napoli de gayet iyi görünüyordu ki bizden çok daha tempolu bir takım ve ligden bahsediyoruz.
Ayrıca Mertens ile Kerem ve Yunus hattını da yedekleyebilecek bir oyuncu kazanıyorsun. Kanat forvet olarak da yıllarca oynamış bir isim.
Uzun süreli bir sözleşme tabi ki hata ama çıkışı olan 1+1 gayet uygun. Tabi transfer gerçekten olmuşsa.

Şahsi fikrim ben beklerdim. Emre Akbaba gayet iyi durumdayken çok daha güzel fırsatlar çıkabilirdi. Geldiğine dair haberler üzerine konuşuyoruz.

Hoca 4-4-2 nin bir versiyonunu oynayacak. Seferovic'in yanında ki 2 forvet arkası için biçilmiş kaftan. Fizik olarak son durumunu baz alıyorum. Napoli de gayet iyi görünüyordu ki bizden çok daha tempolu bir takım ve ligden bahsediyoruz.
Ayrıca Mertens ile Kerem ve Yunus hattını da yedekleyebilecek bir oyuncu kazanıyorsun. Kanat forvet olarak da yıllarca oynamış bir isim.
Uzun süreli bir sözleşme tabi ki hata ama çıkışı olan 1+1 gayet uygun. Tabi transfer gerçekten olmuşsa.

Şahsi fikrim ben beklerdim. Emre Akbaba gayet iyi durumdayken çok daha güzel fırsatlar çıkabilirdi. Geldiğine dair haberler üzerine konuşuyoruz.
Kerem ve Yunusu yedekleyeceğini çok sanmıyorum nereden kesip Türk oynatacağız.Üstelik Torreira'nın defans önünde tek başına oynaması lazım bir anda en geniş rotasyonumuzun olduğu bölge ora saha oldu. 3 orta saha oynamak zorundayız gibi duruyor üstelik daha Evander ismi de geçiyor. Baklava düzeni desen Kerem ve yunus u nasıl oynatacağız yazarken geldi aklıma acaba Yunus 10 numara Keremi ikinci forvet yapar mı diye ama büyük çılgınlık olur. Neyse ben çok yanlış olduğunu düşünüyorum Mertens hamlesini 1+1 olsa dahi o +1 15 maç oynarsa gibi basit bir madde olur, adam zaten iki yıllık sözleşme arıyordu seneye 36 yaşında tekrar takım bulmaya çalışmak istemez kendisini garantiye almıştır.