Ee sallanan cuzdan dolu muymus ? Cuzdan sallamakla olmuyordu kimilerine gore simdi var mi iki cift sozunuz ? Her firsatta yonetime veya baskana cakmaya calisan sayin cok bilmis bazi arkadaslarimiz mutlu mu transferlerden ve gelecek olanlardan ? Bugun gelenler Mertensle Torreira degil de Mahmut Tekdemirle Efecan Karaca olsaydi su an sayfa yenilemekten yetisemiyorduk burada yazilanlari okumaya.Cunku bu arkadaslar cikip biz demistik,Dursun Ozbek’e guvenilir mi,Erden Timur’u da kendisine benzetti,Gs uyelerinin mantigini anlamiyorum nasil Ozbek secilir gibi bircok sey yazip aha biz demistik diyip artistlik taslayacaklardi.Cok sukur ki firsat vermedi yonetimimiz boyleleri gibilerine de goremiyoruz kendilerini.Yonetim bu sekilde yok ya bunu da getiremezler denilen oyunculara imza attirmaya devam ederse daha da az okuruz bu arkadaslarin yazdiklarini.Ama Allah korusun tutup bir basarisiz olurlarsa gelirler yine.Klasik ölü taklidi su an
Artik yazmama karari almistim foruma ama bugun dayanamadim.Bundan sonra da yine yazmaya niyetim yok.Bircogunuz bize ne yazmazsan yazma diyecek ki haklilar
Sonucta bir duayen falan degilim
Ama bugun girip bir bakayim dedim “her yapilana muhalif” dostlarimiz nerede diye
Herkese hayirli forumlar,bol esintili gunler dilerim.