ilk 2 haftadaki maçları bir izle istersen , Kerem 0 katkı bolca zarar , Onyekuru full katkı , 2 gol.
Sezon daha devam ediyor. Geçen sene de ilk maçlarda Morutan,Cicaldau uçuyordu sonuç ortada.
Ben hala arkasindayim sözümün. Kerem>Onyekuru
ilk 2 haftadaki maçları bir izle istersen , Kerem 0 katkı bolca zarar , Onyekuru full katkı , 2 gol.
Onkeruyu 3 sezon , Keremi 2 sezon izleyipde bu yorumu yaptım. ilk 2 maç sadece fragman. Daha dur Kerem taraftarlarda gerilecek .Sezon daha devam ediyor. Geçen sene de ilk maçlarda Morutan,Cicaldau uçuyordu sonuç ortada.
Ben hala arkasindayim sözümün. Kerem>Onyekuru
Ligin şampiyonluk primi 33 milyon tl, maç başı galibiyet primi 2,5 milyon tl. Ligin bütün maçlarını kazanan takım 90 milyon tl yani bugünün kuruyla 5 milyon euro civarı bir para alıyor. Galatasaray'ın A takım bütçesi vergiler dahil 800 milyon tl ve isimli futbolcu alındı diye şampiyon olunmuyor.
Galatasaray'ın sezona hazır girdiği bir sezon olmuştur son 10 yılda o da Tudor zamanı.
Yazık diyorum başka bir şey demiyorum. Hamza'da seyredenlerin anlattığı gibiymiş evet topla yetenekli ama kararları kötü.
Onkeruyu 3 sezon , Keremi 2 sezon izleyipde bu yorumu yaptım. ilk 2 maç sadece fragman. Daha dur Kerem taraftarlarda gerilecek .
İzle ve gör.
Tek iyi oynadığı sezon 18-19 sezonu onyekuru denen adamın. Ha Kerem bu maç gibi oynarsa sen haklı çıkarsın. Diğer bir konu ise Kerem'in arkasına oyuncu kesinlikle şart
Bu arada evet kötü oynadık, evet bu maç Okan hocaya yazar ama net 2 penaltımız verilmedi. İlk yarıda Traore'nin Emre Akbaba'ya yaptığı pozisyon ve maçın sonlarında Torreira'nın çekilmesi net penaltıydı. Hakemler cidden işimize taş koymak için devam ediyorlar. Buna da çözüm bulunması şart. Kötü oynadık diye gerekli tepki verilmezse hata etmiş oluruz.
Daha ilk haftadan hakeme takılıp gidersek geçmiş olsun. Ben hakemin sürekli tempoyu düşürmesinden çok rahatsızdım o yüzden kötü bir hakem olduğunu düşünüyorum da yani penaltı pozisyonları da abartılacak şeyler. O kadar müdahale olmayacaksa yada topa çıkarken her basılan ayağa faul çalınacaksa basketbola döner iş. Malesef Okan hoca da hakem işine girmiş yani en son takılacağımız şey olmalı bu iki maçtır net pozisyon üretemedik önce buna takılsın. Diğer türlüsünü yapınca çok yakın bir takım örneği var Fenerbahçe, kafayı yiyorsun bir noktadan sonra.
Bunlara penaltı çalınacaksa her maç penaltıdan geçilmez. Kornerlerde ki fiziksel mücadele de illa ki oyun dışı mücadeleler oluyor. Ben bu iki pozisyon bizim oyuncular yapsa yine olur böyle bu tip şeyler diyecektim o yüzden fikrim sabit peki siz tam tersini söyler miydiniz? İşin hücum kısmında ciddi sıkıntılarımız bir an önce hocanın buna odaklanmasını istiyorum, rezalet değişiklikler yapıp bence maçı verdi üstüne gidip bana hakem demesin maç sonu demecinde oyunun içinde kalsın.
Net ayağa basma var. Krampon çıkıyor. Bu net penaltıydı.
Kötü oyun eleştirilir. Ama kötü oynuyoruz diye hakem hatalarına göz yummak da nerden çıktı? Kesinlikle kabul etmiyorum. Yönetimin bu konuda hâlâ sessiz kalması büyük saçmalık. Hatta sizin gibi düşünüyorlarsa o çok daha büyük saçmalık...
Bunlara penaltı çalınacaksa her maç penaltıdan geçilmez. Kornerlerde ki fiziksel mücadele de illa ki oyun dışı mücadeleler oluyor. Ben bu iki pozisyon bizim oyuncular yapsa yine olur böyle bu tip şeyler diyecektim o yüzden fikrim sabit peki siz tam tersini söyler miydiniz? İşin hücum kısmında ciddi sıkıntılarımız bir an önce hocanın buna odaklanmasını istiyorum, rezalet değişiklikler yapıp bence maçı verdi üstüne gidip bana hakem demesin maç sonu demecinde oyunun içinde kalsın.