Yönetimin fırsat transferi kovalamasını anlarım ama iyi bir forvet alıp birinci forvet yaparsak Gomis ikinci forvet olmayacak mı? Zaten adam 60-70 dakika çıkarabiliyor olsa Seferovic'in önünde olurdu. Peki Seferovic 2,3 milyon Euro net ücret alırken üçüncü forvet olarak biraz maliyetli olmayacak mı? Sol bek için de aynı şeyi düşünüyorum. PVA en kötü haliyle bile bu ligin üzerinde bir oyuncu. İyi orta açan, çizgide gidip gelebilen, bindirme yapan, ayağı düzgün ve yanındaki oyuncu için kademeye girebilen sol bekler sayılı.
Tüm problemleri transferle çözeceksek Okan'ı onca tazminat ödeyerek neden getirdik? Zaten takımda oldukça kaliteli 3-4 tane oyuncu var.Buna ek olarak bir o kadar da ligin üzerinde kaliteye sahip oyuncumuz var. Ben başka bir yere takılıyorum. Mesela kanat oyuncumuz var mı? Yunus var, Mertens de orada oynayabilir ama Kerem olmuyor mesela. Gomis'i değil de Kerem'i Seferovic'in yanında oynatsak ve çizgide oynayabilen sağlam bir kanat oyuncusu alsak hem ilerideki oyuncun beslenir, hem de yanında top indirebileceği bir oyuncu olur. O yüzden epeydir söylüyorum kadro iyi, gelenler iyi ama belli bir plan dahilinde mi acaba diye... Okan Hoca'nın bir fikri varsa bilemem ama benim gördüğüm kadarıyla öncelikli olarak tempolu bir yaratıcı oyuncuya ve iki iyi kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.