2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Yeni takımmışız,oyuncular birbirine alışacakmış.Okan hoca öyle dedi.

Kaleci Taha-Eren Elmalı-Larsen-Bardhi-Bartra-Gbamin-Doğucan.

Evet rakip takım hem eksiklerle doluydu hemde sahada oynayan 7 oyuncuları birbiriyle ilk kez bu sezon oynamaya başladılar.

Sosyal medyadaki ''yedekten oyuna kimi sokacağız'' denmeside saçmalık.Ben mi dedim Emre Akbaba-Emre Kılınc-Berkan takımda kalsın diye.Avcı korkak oyun anlayışına sahiptir fakat hiç güvenmediği Kouassi'yi oyuna alıyor,Doğucan'ı oyuna alıyor,Gbamin'i alıyor.
Bizim teknik adamda 90.dakikada kendisininde bilmediği hamleler yapıyor.

Resmen makara yapılıyor takımımızla.Takımın en iyi kondisyonu Boey'de,takımın en iyileri Boey ile Mertens,onlarda Okan ile kamp geçirmediler diye.

Boey'i takımda tutacağımızı söyledi Okan hoca. İşte bu güzel haber. Acilen sol bek lazım. Bence Oliveira'nın yerinin garanti olmadığını göstermek için bir orta saha daha lazım. Kanat ve forvet transferlerini hiç söylemiyorum bile. Hatta belki de sol stoperde. Yani bu takıma 4 5 transfer daha lazım...

Gelecek hafta Kerem yerine Barış Alper ile başlasak hiç bir şey kaybetmeyiz. Aksine bence kazancımız olacak. Okan hoca umarım bu cesareti gösterir...

Rakibin as kalecisi sakat ve biz kaleye şut çekmeden maçı bitirdik. Maç sonu hoca 3 transfer daha yapmak istiyoruz dedi. Bu kafayla 33 transfer daha gelse kaç yazar?

Türk futbolunun en büyük sorunu Türk hocalardır.

Anadolu takımı gibi 3.hafta teknik direktör mü değişsin anlamadım ki, biraz sakin sezonun başı daha. Ben de memnun değilim oynanan oyundan özellikle işin hücum kısmından ama Okan değil Torrent olsa bile takımın başında daha 4.maçta bu kadar acımasız ve mantıksız eleştirilmemeli. Transfer konusunda eleştirelecek daha çok konu var açık açık bir kanat oyuncusuna ihtiyaç var. 4 2 3 1 devam edeceksek aynı şekilde bir orta sahaya daha. Stoper almak için ne bekleniyor anlamış değilim iki stoperde iyi durumda ama en azından bir tane atletik bir yedek stoper alınmalıydı şu ana kadar çünkü Nelson hala gidebilir transferin son günü gelir bir takım yatırır 25 milyon euronu hadi bul bakalım sonra bulabilirsen stoper. Forvet aynı şekilde Seferovic 15 mi 18 mi kaç maç oynadıktan sonra devreye girecek bir opsiyonu varsa iki forvet bile bakılabilir opsiyonunun devreye girmesi muhtemelen bize geri dönüşü olmayan 15 milyon euro falandır diye tahmin ediyorum. Bir de şu Morutan niye kiralanır gerçekten bu kadar mı kötüydü bu çocuk, hem Yunusu yedekleri hem ortasahayı yok pahasına saçma sapan bir takıma kiraladık. Satma kısmında gerçekten rezaletiz ya Fb Tisserand bile 3 milyon kazandı biz 24-25 yaşında adamı bedelsiz arapların saçma bir takımına yolladık.

Rakibin as kalecisi sakat ve biz kaleye şut çekmeden maçı bitirdik. Maç sonu hoca 3 transfer daha yapmak istiyoruz dedi. Bu kafayla 33 transfer daha gelse kaç yazar?

Türk futbolunun en büyük sorunu Türk hocalardır.
Ne yazikki oyle. Bu kadro yabanci bir hoca ile cokta iyi futbol oynayabilirdi. Herhangi bir anadolu takiminin yoneticisi olsam, Okan Burugu hoca olarak adaylar listesine bile koymam. Kenarda panik halinde,otoriter durusu yok,

Kaleci mevzusuna ben de dikkat ettim. Taha idi sanırım ismi. Çocuk eldivensiz çıksa eli kirlenmezmiş. Koca Galatasaray 95 dakika 1 şut çekemez mi ? Yeni kurulduk yeni kurulduk ; bana son yıllarda kadrosunu koruyan bir Türk takımı gösterin, kadrosu değişmeyen. Millet anında randıman alıyor ama biz tolerans dükkanı mı açtıysak on ay da geçse zamanı var bekleyin deniyor.
Transfer eksikse yap kardeşim. 3 aydır ne yan gelip yatıyorsunuz ya eylül ayı gelmiş hala o eksik bu eksik. Koca 3 ay ne yaptınız o zaman hepiniz ?
3 ay geçmiş sahaya bakıyorsun takım hiç antrenman yapmamış gibi salına salına oynuyor. Oyuncunun koşmaya mecali yok. Duran top organizasyonu falan zaten hak getire. Dakika 90 olmuş 2-3 oyuncu değiştiriyorsun. Ne anladım ben bu işten ?
4 maçta 2 gol atmışız son dakikalarda şansa; hala yok alışma süreci bilmem ne. 10 maçta 2 gole gidiyor bu işin sonu benden söylemesi.

Yeni kurulan her takım sıkıntı yaşar. Özellikle de tüm oyunun şekilleneceği çekirdeğini değiştirmişse. Biz de bunu yaşıyoruz. Dün bile girilen pozisyonların 2 misli sonuçlandırılamayan atağımız vardı. Bunların bir çoğu da oyuncuların birbiriyle oynama ezberinin tam oturmamasıyla alakalı.
Ama artık 4 haftayı geride bıraktık. Bunu sorunu aşmamız gerekiyor.

Dün çok iyi oynamadık bu gerçek. Ama sene başından beri en ne yaptığını bilen ve en etkili takım sahadaydı. Ne olursa olsun oynadığın takım geçen senenin şampiyonu ve kendi evinde (özellikle 2. yarı) tek kaleye çevirmişsin. Daha üretken daha bitirici olmalıydık.

Son olarak da 4 maçta 2 gol atmak ne kadar sıkıntılı bir durumsa yine 4 maçta 1 gol yemek (onun da asistini kendimiz yaptık) o kadar olumlu bir şey.

Atletik oyunculara ihtiyacimiz var bizim cok bariz, bu bir kanat, bir sol bek bir forvet olursa eksiginde kapanmış olma ihtimali ortada.
Ayrica Abdülkerim linç ediliyor gayet iyi oynadığı maclarda, Oliveira vasat deniyor takımın en cok koşanı ve 4 kilit pası var maç icerisinde kendisine yapılan fauller verilse skora da katki yapacak belki gibi ama 3-4 direkt hamle ve uyumla ben iyi olacağımızı düşünüyorum.

Takim bir birine alisicak geyiklerini abi bir birakalim...
Torrent güzellemeri yapan adamlar gibi Okan Hoca guzellemeleri yapanlar var ama oluyorsa olmuyordur.

Senin 50bin kisi önünde yenemesidin Giresuna 3 atti kümede son dakika kalan Kayserispor Galatasarayi yönetmek kolay degil.

Galatasaray,Fenerbahce,Besiktas bu kluplerde Hoca olmak kolay degil.

Cesaretli top oynatacaksin Kerem Efendiyi kaybedicez diye Sampiyonluktan olucaz
Van anholt yerine isim vericeksin gelcek puan kaybettikten sonra gelecekler napicak siz cok iyi transferler yaptiniz alin size 6 ekstradanmi dicekler.

Tren hem takimda hemde Tff den dolayi kaciyor.
Masaya yumruk sahayada oyun gelmez ise 2 hafta sonra Basketbol voleybol takimlarini takip ederiz suyun karşı tarafi gibi

Okan Hoca biraz da aldığı oyuncuların arkasında dursa iyi olur yoksa 2-3 haftaya "Getirin orada Okan Hocam'a bir Messi" geyikleri başlayacak. Midtsjö-Oyun kurucu-Torreira çok güzel göbek olur. İç sahada bazen Oliveira oynar Midtsjö-Torreira ikilisinden birinin yerine. Defans ligin üzerinde. Kanatlar sıkıntılı, net golcümüz yok. Gomis girdikten sonra 4-5 tane pozisyona girdi(k).

Boey müthiş çıkış yakaladı. Ayağı biraz daha düzgün olsa bildiğin Trent Arnold. Dubois ile iyi ikili olacaktır.

Defansa nazar değmesin diye bir şey demeyeceğim.

Oliveira ve Seferoviç'in kendilerini toparlaması lazım. Beklenilen performansın çok altındalar henüz...

Takimla kamp yapmayan boey ve mertens etkili oyuncularimiz, 37 yasinda gomis girince fark yaratiyor. Okan hoca olsam 2 aydir ne yaptim ben diye dusunurum. Neyse super 3 transfer daha yapalim da hoca takimla ilgilenmeye baslasin. Calisarak gelisemiyorsak degiserek gelisecegiz lafi sanirim kulupte pek kiymetli goruldu. Kimsenin calismakla isi yok, anca transfer yapilsin.

Okan Buruk bence hocaligi biraksin..Her antremanda top kapma calismasinda var.Futbolcu olarak daha cok katki verebilir 2. 3. ligde.. Hocaninda bir durusu olur. Kendini futbolcu sanip her cift kale,top kapmada oyuncu gibi oynamassin ki..Onu bunu bilmiyorum ama tek bildigim Bodrum'da tatil kisa kesilir ve 3-4 haftayaaa... :)

Oyuncuyu kötülemek için yazmıyorum ama Seferovic 'in Benfica'ya transferi kötü geçen Frankfurt performansı sonrası, Benfica için genç sayılabilecek yaşta, bonservis elinde uygun maliyetli, rotasyon oyuncusu olarak yapılmış bir transferdi. Galatasaray için iyi transferdir ama hiçbir zaman üst düzey bir oyuncu olmadı Seferovic. Eleştirim aldığı yıllık ücret. 1.5m dan fazla verilmemeliydi.

Acilen Kaan Ayhan , Sol bek Milan'dan Toure , Sag Acik Lucas Moura ve forvete Icardi transfer edilerek,transfer sezonu bitmeli. Muslera Doubis - Kaan Ayhan - Nelsson - Toure Moura-Torreira-Mertens-Berkan-Kerem ileride Icardi ilk 11 i ile devamli standart olmaliyiz.