2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Önce olmayan kırmızı kart sonra da net penaltımız verilmedi. Hakem maçı katletti. Vallahi olmaz böyle şey! Yani her sene aynı şey sıkıldım...

Tam sezon başından beri en iyi oyunumuzu oynadığımızı yazmaya gelecektim , hakem 10 kişi bıraktı. Tesadüf mü bu kadar baskın olduğumuz ilk yarıda, bilmiyorum.
Gol ne kadar inanılmaz şansa gelse de, son derece dominant ve pozisyonlara girip ablukaya alan bir Galatasaray izliyordum. Golün geleceği belliydi.
Not: İkinci yarı 60'dan sonra Gaziantep'i de 10 kişi bırakacak. Gaz almaya çalışacak şerefsiz.

Tam sezon başından beri en iyi oyunumuzu oynadığımızı yazmaya gelecektim , hakem 10 kişi bıraktı. Tesadüf mü bu kadar baskın olduğumuz ilk yarıda, bilmiyorum.
Gol ne kadar inanılmaz şansa gelse de, son derece dominant ve pozisyonlara girip ablukaya alan bir Galatasaray izliyordum. Golün geleceği belliydi.
Not: İkinci yarı 60'dan sonra Gaziantep'i de 10 kişi bırakacak. Gaz almaya çalışacak şerefsiz.

Olay budur...

Haksızlığa uğramadığın anda konuşursan üst üste haksızlığa uğruyorsun.Haksızlığa uğradığında konuştuğunda ise 2-3 maç haksızlığa uğramıyorsun üstelik önün bile açılabiliyor.Ligimiz tam böyle.

Bu kadar zor değil maç yönetmek.Bu hakem yetersizliği falan değil.Bilerek,isteyerek yapılıyor her şey.

Takım ilk dört maça göre daha iyi oynuyor.
Acilen Kerem siz bir ilk 11 bulmalıyız. Çok kötü bu aralar.
Yunus da fazla topla oynuyor , birilerin buna ve kereme pas vermenin çok iyi bir şey olduğunu anlatması lazım. Biz onlardan illa her maçta gol atmalarını beklemiyoruz , adam gibi pas versinler.

Abdulkerim in 2. sarısı asla sarı değil , adamın havadayken pazusu adamın boynuna değiyor. yüze değen bir hareket kesinlikle yok.
Ama hakem aoç olunca hemen verir sarıyı.

Dursun Aydin Ozbek yonetimi transfer konusunda ustune duseni yapti ve yapmaya da devam edecek kalan 3 gunde.
Ancaaaak boyle bir ikinci saridan kirmizi,haftalardir verilmeyen penaltilar,gosterilmeyen kartlar ustune su anki Turk futbol medyasi..
Sunlara cikip 2 kelime konusamayacaklarsa yaptiklari ve yapacaklari butun transferleri veya projeleri unuturum.
Tarihin masa basinda en gucsuz Galatasaray’ini izliyoruz.Federasyon,hakemler falan hepsi rezil okey de su medyaya ne demeli ? Su kirmizi Bjkye ciksa Guntekin Onay su an kopuruyordu,Fb’ye ciksa Ridvan studyoyu atese vermisti.Medya gibi Turkiye’de baya etkili olan bir olusum icinde Galatasaray’in bu kadar gucsuz olmasini ben kabullenemiyorum.Cunku bu ulkede hersey algiyla yuruyor.
Su hakemin bir daha ulkede mac yonetmemesi gerekirken haftaya kesin odul olarak bir mac alacak ve bu herifin cebine para girecek.
Yaziklar olsun kurdugunuz duzene de Galatasaray’i saha disinda bu kadar gucsuz hale getirenlere de.
Yaziklar olsun ya valla cok yazik.

Gomis-Mertens-Boey-Yunus-Oliveira güzel bir örümcek ağı olmuş. İletişim , uyum iyi. Sefer'den vazgeçti herhalde Okan hoca. İç sahada Gomis'le başlaması güzel hamle. Sefer sakat mı bilmiyorum tabii.
Şu Gomis hala iş yaparmış. Icardi ile es geçebilirmişsin o bölgeyi, Sefer'e gerek kalmadan.

Biz bu sene ne yaşıyoruz ya 🤦‍♂️
Hakem hataları, direkten dönen toplar, kaçan penaltı...

Gomis bırak işte Oliveira ve Mertens'e oğlum yaa🤦‍♂️
Her golü sen atacak değilsin ya...

Oğlum salak mısınız nesiniz ya. 5 yıldır gram akıllanmamışsınız. 35 metreden zımba gibi frikik atan adam varken hala Gomis'e veriyorsunuz. Bir insan niye aynı şeyi sürekli yapıp farklı sonuç bekler... Gomis olursa kaçar dedim zaten.

Masadada,sahadada kaybettik bugün.

Takım çok iyiydi ona rağmen kaybettik.

3 puan için tüm takımı tebrik ediyorum.Şimdi konuşma zamanı.Bugün 3 puan aldık ama kaybettik.Kazandığımızda konuşmazsak daha çok kaybederiz !

Icardi-Gomis ikilisi artik forvet hattimiz.Seferovici Turkiye kupasinda oynatmak yeter.Seneyede gonderilmeli. Acilen satilmasi gerekenler: Kerem,Taylan,Omer. kaldi. Kerem yerine super bir kanat lazim.Moura da gelirse muthis olur. Keremin oldugu Galatasaray Ronaldiyu alsa sampiyon olamaz.Yonetici olsam Keremi 8 e bile satarim ise yaramazi.

Maçın yıldızları kesinlikle sacha ve mertens di. Adam yaşına rağmen koştu , pres yaptı. Kerem ve Yunusta anca baksınlar ve kendilerine gelen çoğu topu ezdiler , kötü pas yaptılar.

Acilen kerem hatta yunus suz bir ilk 11 , bu ilk on birde 3 yerli bulmalıyız. inanın kalede okan oynasa daha iyi.

Takımın en büyük eksikleri özellike sol hucum ( kerem ) çok aksıyor , yunus hucumda gene fena değil ama aşırı kendine oynuyor ve geri yardımı nerede ise hiç yok.
Orta saha çok Torrerianın üstüne kalıyor , adamın hucumda da bize çok faydası olur ama defans yapmakta ileri bile çıkamıyor. Orta saha ve hucumcular ( mertens hariç ) pres yapmıyorlar. Orta saha çok yumuşak kalıyor. Oliverianın ayakları iyi ama çok ağır ve defansif yönü yok maalesef. Midjstö yü onun yerine kesinlikle denemeliyiz.

Benim şahsi fikrim ama ; takım 3-0 önde olsa bile aynı anda berkan, emre akbaba, emin ve barışı hayatta oyuna alıp , aynı anda sahada oynatmam.

Seferoviç atmadı golü , o kaçırdı , kaleciden dönen top gaziantepli oyuncuya çarptı girdi. Yoksa onun atacağı yok idi.

Bide artık bu takımda gomise penaltı kullandırmayın , adan atış yaprken topa bakıyor , sola( kalecinin ) vuracağını çok belli etti. Allah rızası için takımda adam gibi penaltıcı bulun .

11 kişi de 10 kişi de çok iyi oynadık. Hele 2.yarı hemde 10 kişi ile oynadığımız oyun mükemmel, enfes ve harika idi.

Boey'e bin maşAllah. Helal olsun. Hemen sözleşme uzatmalı ve serbest kalma bedeli 25 milyon euro yapılmalı...

Çok ilginç maç oldu. Rakip kaleci prime Volkan Demirel gibi bize inat bütün ölümcül şutları çıkardı ama 2 tane savunmaya çarpan top şansa gol oldu.
10 kişi oynarken bile 12 kişi oynuyor gibi mükemmeldik bugün. Sadece mücadele yoktu. Baskı, taktik teknik plan, organize ataklar, klas paslaşmalar... Okan hoca bu oyunu sabitlerse neden başka teknik direktör arayalım ?
Penaltı konusunda umudum yok. 5 yıldır akıllanmayan adamlar bir sonraki maçta penaltı olunca şanssızlığı kırması için yine Gomis'i getirecektir topun başına.
Savunmamız ise inanılmaz aksıyor. Ne kadar kalabalık olduğumuz önemli değil. Defans hattımız hem uyumsuz hem de bire birde çok etkisiz kalıp geçiliyor. Boey'i kaç kere duba gibi sağa sola yatırdılar feyklerle sayamadım mesela.
Geçen ay kadro dışı bırakılıp altyapıya gönderilsin denen adam bir anda kahraman oldu. Taraftarımız da ilginç.
Yunus da akan oyunda çok iyi, beğendim. Ama şut konusunda iyi ya da kötü bir karar vermesi gerekiyor artık. Ya vur ya vurma. Arada kalınca hepimize yazık oluyor.
Son olarak; umarım bu oyun tek maçlık peri masalı değildir. Sürdürülebilirse her şey değişir. Ki Galatasaray az biraz götürürse, mayısta göğüslüyor şampiyonluğu.

Gomis kötü penaltıcı umarım bir daha attırmayız.
Okan hoca takımı iyi hazırlamış. Özellikle 10 kişi kalırken bile oynattığı oyun takdire şayan. Ama oyuncu değişiklikleri felaketti. Daha dikkatli olması lazım...

Edit: Dubois sol bekte Anholt yerine nasıl olur sizce?

Son düzenleme: