2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Gomis kötü penaltıcı umarım bir daha attırmayız.
Okan hoca takımı iyi hazırlamış. Özellikle 10 kişi kalırken bile oynattığı oyun takdire şayan. Ama oyuncu değişiklikleri felaketti. Daha dikkatli olması lazım...

Edit: Dubois sol bekte Anholt yerine nasıl olur sizce?
Bu adamın ben tek iyi macını görmedim iyi oynadığı göründüğü maçlarda bile hep skandal oynuyor benmi adama çok taktım adammı çok kötü ben bilemedim ama hiçmi hiç yakışmıyor takıma kim oynarsa oynasın bu adam oynamasın

10 kişi kalmaya rağmen kazanmak çok değerli. Ama şu rakipleri erken açmayı öğrenmek lazım özellikle iç sahada. Boey 'e de helal olsun çok eleştirdim ama bugün ikinci yarı üç kişilik oynadı.

Hakeme kızıyoruz ama Antep'li oyuncu sahtekarlık yapıp hakemi aldattı.Asil bizim stopere kizalim sari kartın var daha dikkatli oyna.Penaltı istediğimiz pozisyonlar net değil ve Var karışamaz.Biz dün iyi oynadık, iyi mücadele ettik.Sonunda kazandık.Hajem zaten yeteneksiz ve sevimsiz biri ama sen iyi oyna pozisyonları sonuçlandır, hakem seni bozamaz.Bur de Kerem elimizdeki en iyi yerli oyuncu ama henüz form tutamadı, yine de en çok çabalayan oyuncu.Fazladan is yapmaya çalışınca olmuyor.Ama kaybedemeyecegimiz bir değer değil, hele bu yerli kuralinda.

Uzun zamandır bahsettiğim şey iyi top oynarsan kazanırsın ben buna inanıyorum bir noktada o top o kaleye giriyor. Hakem dün saçma sapan bir kartla 10 kişi bıraktı ama sonra karakter koyarak kazandık .Fener yıllardır aynı hatayı yapıyor 10 yıldır kendilerini önlerinin kesildiğine inandırmış durumdalar ve en ufak bir hakem hatasında bu düşünceyle kafayı yiyorlar. Hakemler çok kötü karar standartları yok, oyun devamlılığını zart zurt düdük çalarak içine ediyorlar ama malesef bu ligdeyiz ve buna ayak uydurmamız lazım. Bunun tek yoluda dün olduğu gibi iyi oynamak tabi ki her maç aynı performansı gösteremeyebiliriz ama istikrarı sağlarsak gayet şampiyon olabiliriz.
Ligin kalitesi gerçekten iyi değil dün Emin 10 kişi takımın defasında sırıtmadı mesela Bjk Necip'le oynuyor ya.Hal böyleyken gidip Kaan Ayhan'a o kadar para vermek hele ki sana fark yaramayacak bir isme bana inanılmaz saçma geliyor. Stoper alacak diyorsan da genç bir sol ayaklı stoper ara farklılık katsın. Bence seneye yabancı sınırıda kalkacak zaten bu sene yerli oyuncu transfer etmek çok saçma geliyor.

Bu adamı niye maç boyu görmedim , gözüm mü kör acaba. 90 dakika da izledim maçı :D O derece hücum odaklı oynamışız demek ki.
Pozisyon ile ilgili Rıdvan Dilmen dün akşam programda Murat Kosova'ya gösterip büyük ekranda ; ''surata müdahale var mı'' dedi. Kosova da ''evet bariz hocam'' dedi. O zaman sarı kart dediler. Kural da böyle sanırım. Yani evet bir faul var ve surata temas olduğu için de kartlık. Ama bana yine tatmin edici gelmiyor pozisyonun akışı. Müdahalenin hafif olması belki de hepimizde böyle bir izlenim bırakıyor, bilemedim.

Bu adamı niye maç boyu görmedim , gözüm mü kör acaba. 90 dakika da izledim maçı :D O derece hücum odaklı oynamışız demek ki.
Pozisyon ile ilgili Rıdvan Dilmen dün akşam programda Murat Kosova'ya gösterip büyük ekranda ; ''surata müdahale var mı'' dedi. Kosova da ''evet bariz hocam'' dedi. O zaman sarı kart dediler. Kural da böyle sanırım. Yani evet bir faul var ve surata temas olduğu için de kartlık. Ama bana yine tatmin edici gelmiyor pozisyonun akışı. Müdahalenin hafif olması belki de hepimizde böyle bir izlenim bırakıyor, bilemedim.
Maç içinde o pozisyondan 10 tane daha oluyordur ama bizim ligdeki oyuncular sezon başları özel ders alıyorlarlar heralde oyunculuk için.

Yani bu kadar mı kör olunur. Kaan ile Emini kıyaslamak. Kaan en az 5 gömlek iyi futbolcu emin den.
Ha Kaan pahalı derseniz , adam ucuzken almadık gitti sausulaya , adamlarda fazla para isterler haliyle.

Şu anki kadro planlamamız ( bu saate kadar yapılan transferlere göre ) çok yanlış. Yerli oyuncu ilk 11 havuzumuz yeterli değil . Misal Forvete ne gerek var 3 yabancıya , 2 yabancı 1 türk yapsa idik. ilk 11 e kerem ve yunus garanti olmayacak şekilde ayarlamamız lazım idi. ilk 5 hafta kerem sıfır , ama 6. maçada gene ilk de başlar.

Yani bu kadar mı kör olunur. Kaan ile Emini kıyaslamak. Kaan en az 5 gömlek iyi futbolcu emin den.
Ha Kaan pahalı derseniz , adam ucuzken almadık gitti sausulaya , adamlarda fazla para isterler haliyle.

Şu anki kadro planlamamız ( bu saate kadar yapılan transferlere göre ) çok yanlış. Yerli oyuncu ilk 11 havuzumuz yeterli değil . Misal Forvete ne gerek var 3 yabancıya , 2 yabancı 1 türk yapsa idik. ilk 11 e kerem ve yunus garanti olmayacak şekilde ayarlamamız lazım idi. ilk 5 hafta kerem sıfır , ama 6. maçada gene ilk de başlar.

Kaan'ı bir Süper Lig takımından alsaydık da benzer bonservisi ödeyecektik. Asıl yüksek olan şey ücreti. Adam yurt dışına gitmiş, aldığı bir para da var. Şimdi o paranın dört katını istiyor, vergi avantajını da düşünürsek belki eline 5-6 kat fazla para geçecek. Ayrıca madem gitmiş oralara kendini ispatlasın. Gidip gelmesi de para kazanmaya geliyor intibası uyandırıyor.

Kaan'ı bir Süper Lig takımından alsaydık da benzer bonservisi ödeyecektik. Asıl yüksek olan şey ücreti. Adam yurt dışına gitmiş, aldığı bir para da var. Şimdi o paranın dört katını istiyor, vergi avantajını da düşünürsek belki eline 5-6 kat fazla para geçecek. Ayrıca madem gitmiş oralara kendini ispatlasın. Gidip gelmesi de para kazanmaya geliyor intibası uyandırıyor.
O sorun zaten bu saçma türk futbolcu şartından dolayı. Bu kural ile yerli oyuncular ederinden fazla para istiyorlar. Yada iyi bir yabancıyı son takımında aldığından çok daha fazla paraya getirtebiliyorsun , buda ülke futbolunun seviyesinden dolayı.

Bizi kurtarıcak yerli Kaan değil ki. Onun oynayacağı pozisyonlar zaten dolu yedeği bile var yani. Gidip 5-6 bonservis 1.6 maaş vereceğine 2 tane 3 er milyonluk transfer yap bir sol kanat bir sol bek al daha iyi.
Emin rahat rahat oynar bu ligde Ahmetcan çok mu iyi oyuncuydu zorunluluktan 10 maç oynadı 10 milyon kazandırdı.