Kaleci lazım dedikçe 50 kere Okan var yazıldı ama dün yediği gol yine inat etmemek gerektiğini göstermiştir. Muslera sonrası tufan. Bu adamı halı sahaya bile çağırmam. Komik videolar kategorisindeki gollerden yiyor. Komedi gibi gol yemiş yine dün.
Mata belli ki her haliyle bu ligde fark yaratacak. Maç içinde 2 ve 3.bölgedeki yabancılarımız müthiş paslaşmalarla organize ataklar gerçekleştirdi. Bu kadro yapısıyla çıkmamız lazım. Yunus falan olmaz artık, olmuyor da. Bunların tavanı en fazla küçük takımın büyük golcüsü, asistçisi.
Barış Alper'e atılan pas, onun yaptığı müthiş kontrol ve bekletmeden tek dokunuşu teknik kokuyor. Maçı da harika oynamış. Forma şansı bulmalı yerli kontenjanından artık.
Sonradan giren genç yerliler de içine etmiş atakların. 5 adam boşta sağa koşarken , soldaki tek adama pas falan atıyorlar. Komedi.
Jensen'i geçenlerde de yazıp durdum lig başlığına. İnanılmaz bir kalecilik var adamda. Yine dünyaları kurtarmış. Belki düşünülebilir.
Hakem de hazırlık maçında bile içine etmiş maçın. Barış Alper'e net tekme var , penaltı vermemiş. Okan'ın yediği komedi golde de ben buz gibi ofsayt gördüm ama gol verilmiş.