• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Okan Gecir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Lütfen bitsin bu akşam. Daha fazla stres yaşamak istmeiyorum.

Öyle bir karanlığa batmış bir durumdayız ki; şampiyonluk kutlayacak hevesim bile kalmadı ülkenin halini düşünmekten. Yine de bu akşam kazanıp işi bitiririz umarım.
Doğru ama az da olsa teselli buluruz hiç olmassa

Çok açık oynuyoruz ya gol geliyorum dedi resmen.

İcardi sen çok büyüksün.

Kaan Ayhan'ı alıp 3 lu savunma yapmalı savunmada çok açık veriyoruz. Sergio Oliviera başımıza bela olacak

Icardi takımı sirtliyor belli adamlara çok yük biniyor

Okan Buruk'u tebrik ediyorum. Şampiyonluk futbolu oynuyor takım sahada. Bu işi bu akşam bitirmeyi kafasına saplamış.

Daha fazla atmaliydik, kaldı 45

Bu ne tempo be top bir orda bir burda. şampiyonluk maçından bağımsız acayip keyifli bir maç oluyor.

Bitti bu iş çok hakkettik.

Kadıköy’den ağlama sesleri geliyor.

Kesinlikle çok hakettik, okan hocaya, yürekten oynayan futbolcularımıza ve emeği gerçen herkese bize bu kutlu günü yaşattıkların için teşekküerler.... 👏 Kutlamalar başlasın! Şen ola cim bom şen ola
💛
❤️

Okan Buruk'u tebrik ediyorum. Şampiyonluk futbolu oynuyor takım sahada. Bu işi bu akşam bitirmeyi kafasına saplamış.

Dedim... 11/20 şut isabeti ile bitirmişiz maçı da.

Sonuna kadar hak edilmiş bir şampiyonluk, tebrik ederim.

3.golu atınca maç koptu tebrikler ama guclenmemiz lazım. Mali açıdan nispeten rahatladık amatörlere destek Erden Bey :))

Kimi övsek acaba, golcünün ağababası icardi'yi mi yoksa ligin asist kralı kerem'imi mi yada tüm sezon orta sahayı domine eden Torreira'yı mı, sağ kanadı otoban yapan Boey 'i nasıl unutacağız. Tabi bunların mimari olan Okan buruk ve Erden Timur' u da es geçmemek lazım. Şu iğrenç günlerde bir nebze olsun tebessüm ettirdiniz ya bana eyvallah.

İyi ki varsın GS ,şu karanlık günlerde bir nebze ışık oldun ,emeği geçen herkese çok çok teşekkürler.

Burada çok eleştirilen bir oyuncu vardı ama ligimizde açık ara en değerli oyuncusu Kerem'e çok teşekkür ediyorum Allah yolunu açık etsin.

Geri