• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Galatasaray Kadın Voleybol Takımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sinandogan53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Hafta sonu da gördüğümüz üzere Thy'den kimseyi almaya gerek yok. Kendi takımımıza doğru bir ekleme yapabilseydik maçı kazanan da biz olurduk. Bugün sıralamanın ilk 4'ünde olan da.
Kiera'yı mı beğenmiyorsunuz gerçekten?

Kiera'yı mı beğenmiyorsunuz gerçekten?

Onu demek istemedim. Mevcut kadrolarda kendi takımımıza doğru ekleme yapılsa Thy ile aman aman bir kadro farkının olmadığını söylemek istedim. Yoksa Kiera çok iyi bir çapraz.

Onu demek istemedim. Mevcut kadrolarda kendi takımımıza doğru ekleme yapılsa Thy ile aman aman bir kadro farkının olmadığını söylemek istedim. Yoksa Kiera çok iyi bir çapraz.
Mevcut kadroda Anthi'den başka iyi oyuncu yok.

Logan Egglaston için Türkiye den başka bir takım daha teklif vermiş haberleri var

Çukurova ilgileniyormuşta gs ile netleşti gibi

Anthi çapraza geçmez bence Logan'ı çapraza alırlar ama çok geç kaldık avrupada elendik ilk 4 iyice zorlaştı umarım 2 senelik anlaşırlar

Bell gitmiş, Logan gelmiş. Logan'in ilk profesyonel deneyimi olacakmış. Hayırlısı olsun,umarım gelen gideni aratmaz.

Logan ncaa liginde mvp seçilmiş ve süperstar adayı diyorlar. mvp seçildiği sezonu smaçör olarak oynamış.

Anthi yi mutlu etmek için Logan çapraz oynar. Ama takım için aslında Anthi nın çapraz oynaması daha iyi en azından manşetten de çekmiş oluruz onu.

Parlatıp elimizden kaçırmayız umarım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Orta oyuncu Fatma Beyaz ile yollar ayrıldı .

Misli Sultanlar ligi ;

Çukurova Bld Adana DS - Galatasaray HDI Sigorta
Tarih : 21/01/2023
Saat : 14:00
Yayın : Misli TV

Çukurova Bld Adana DS 1-3 Galatasaray HDI Sigorta

M.S

Logan Eggelston 22 atak, 2 ace 1 blok toplam 25 sayı. Çukurova 1-Galatasaray HDİ 3. Fazla söze gerek yok.

Bu takıma pasör lazım Gamze'nin bugün son sette İlkin'e attığı iki tane top var İlkin zar zor yakaladı topu.

Geri