Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sene başında Popovic ile birlikte Akimova'da gelecekti. bütçe onaylanmayınca Akimova işi yatmıştı. Eğer tekrar o işi canlandırabilirsek son yıllarda ki en iddialı kadro kurulmuş olur.
Akimova Fransa da bir takıma gitti diye biliyorum. Ayçin Akyol un 2 yıllık olması bence güzel. İyi hamleler yapıldı sadece Pç kaldı bakalım o hamlede bir şekilde yapılacak
Ayçin Akyol: “Galatasaray gibi büyük bir camianın parçası olduğum için inanılmaz mutlu ve gururluyum. Bu beni çok heyecanlandırıyor. Umuyorum ki bu sezon ve önümüzdeki sezonda birlikte çok güzel işler başaracağımıza, çok güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum.
Nazlı Eda Kafkas: “Herkese merhaba. Böyle büyük bir camianın ve ailenin bir parçası olmak gerçekten çok gurur verici benim için. Tüm takım arkadaşlarıma sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum.”
Karmen Aksoy: “Galatasaray camiasına katıldığım için çok mutluyum öncelikle. En çok da Galatasaray taraftarının önünde oynayacağım için çok mutluyum. Bütün takım arkadaşlarıma sağlıklı bir sezon geçirmeyi diliyorum.”
Fulden Ural: “Öncelikle böyle büyük bir camiada olduğum için çok mutluyum. Umarım bir sezon hedeflerimizin hepsine ulaşırız. Taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Herkese mutlu, sağlıklı, güzel bir sezon diliyorum.”
Lorrayna Marys yada başka bir Pç zaten bonservis ödemeden alınacak oyuncu kalmadı. Alexia yı da Vakıfbank göndermez umarım bu kadroya yazık olmaz iyi bir Pç ile 4. peşinde koşabiliriz