• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Galatasaray Kadın Voleybol Takımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sinandogan53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Vakifbank yine diğer takımların çok önünde kadro kalitesi olarak.
Eczacibasi ve Fenerbahce finale çıkmak için kapisirlar.
Thy 4.lukten öteye geçemez.
Bizde ilk 8 de oluruz. Eğer doğru transferler yapılabilirse Thy'yi geçme potansiyelimiz var. Mevcut kadro iskeletimiz iyi çünkü.

Gamze İlkin Gizem Anthi geçen yıldan kalanlar. Ayçin yeni transfer Beren dışındaki gençlerin hiç birini elimizde tutamadık sanırım bakalım Pç kim olacak. Dominant bir Pç lazım ama o da nasıl olcak hiç ümidim kalmadı

Ruseva ve pimpichaya kokram ikilisini alırsak bu sene ilk 4'e gireriz bence şuana iskelet kadromuz kötü değil ama ilk 3 hayal gibi bu senede

Gamze İlkin Gizem Anthi geçen yıldan kalanlar. Ayçin yeni transfer Beren dışındaki gençlerin hiç birini elimizde tutamadık sanırım bakalım Pç kim olacak. Dominant bir Pç lazım ama o da nasıl olcak hiç ümidim kalmadı
Piyasada dominant pç kalmadı mallesef drews vardı bi oda bu sene ara vereceğini açıkladı

Gaila aslında dominant önceki sene ligi estirdi ama büyük takımlarda iş yapamayabilir VNL de gördük çok düştü

Dehri Can Dehrioğlu yeni sezonda... (ÖZEL HABER)
Galatasaray HDI sigorta'da
(Voleybolun sesi)

Şaşırdım gerçekten Ataman Hoca ile anlaşırlar diye bekliyordum

Ataman Güneyligil ile yola devam : (voleybolun sesi)

Vakıfbank'tan derya cebecioğlu ile anlaşmışız ama vakıfbank zorluk çıkartıyor. oyuncu da bize gelmek istiyor.

Ataman hoca burada listelerinde olan transfer listesindeki isimleri açıklamış. Cuttino, brakocevic, Akimova, ciquel, frantti, alsmeier ... seçim ve bütçe onayı olmadığı görüşemedikleri oyuncuları söylemiş.

Son düzenleme:
Vakıfbank'tan derya cebecioğlu ile anlaşmışız ama vakıfbank zorluk çıkartıyor. oyuncu da bize gelmek istiyor.
Vakıfbank elinde türk smaçör yok diye bırakmıyor ama derya bence transferi bitirtebilir kara bajema, nika dalderop, gabi, bu kadroda süre alma şansı yok

Tuğba ayrılmamış olsaydı daha kolay olurdu. Vakıf in elinde yerli smaçör yok bırakmamaları kendilerine göre mantıklı tabi çok geç kaldık

Burada yine diğer amatör branşlara göre artılarımız var. İlkin ve Gizem gayet iyi iki isim. Gamze'den de yararlanacağız zaten. Elimizde iyi gençler de var. İyi yabancılar getirsen ilk 4 yaparsın ama işte o iyi yabancılar gelmez. Neyse ki Anthi kaldı. Bu sene de 5-8 arası bir yerde bitiririz. Ama seneye İlkin'i tutamazlar. Gizem de voleybolu bırakır. Biz de dımdızlak kalırız.

Mina popovic ile sözlü anlaşmışız gailada bizden haber bekliyormuş bizle anlaşamasa dinamo kazana transfer olacakmış

Açıkçası bu sezon gailadan umutluyum eczacı osasco cassalmagiore kazan gibi büyük takımların tekliflerini reddeti

ocak ayına kadar pasör çaprazı almayacağız. geçen sezon smaçör oynayan anthiyi oraya kaydıracağız.

Dediğim haber volleyball_stats hesabının haberi en güvenilir voleybol sayfası bana göre

Ama ocağa kadar pç alınmasa bu sene ilk 4 hayal

Ben kim gelirse gelsin ilk 4 yapacağımızı düşünmüyorum. fener ile vakıf şampiyonluk için yarışır, thy ve ecza 3-4 yapar bana göre.

Geri