Dee Bost : Tartismaya veya konusmaya cok gerek oldugunu dusunmuyorum.Takimin en onemli ismi her turlu.
Dylan Ennis : Savunmada iyi,potaya gidisleri kuvvetli ancak oyunu acma ve sut konusunda Melo’nun yakinindan gecmez.Melo baska bir adamdi.
Angola : Kotu topcu degil ama temel ozelliklerinde cok buyuk eksiklikler var.Akoon Purcell kalitesinde ve versatilliginde “su an” degil.Sutuna guvenilmez,savunmada zayif.Geriye gidilmis bu mevkide de gecen sezona gore.
Angelo : Bugun cok iyi oynadi.3. ceyrekte takimi maca donduren isimdi.Euroleague tecrubesiyle her turlu is yapacaktir ama hic bir zaman hucumda gecen sezonki Kerry performansina ve istikrarina ulasacagini dusunmuyorum.Ama tavani bu degil onu da soyleyeyim.Iyi bir oyuncu kendisi.
Ray Morgan : Kaliteli topcu ama gitmiyor o ayaklar artik.1 mac gitse 4 mac gitmez.Devamlilik saglayacak bir topcu degil.Chuck Davis tarzi sezon ortasi yoklukta gelse sicak bakardik ama sezon basi hamlesi olarak icime sinmiyor.
Jehyve : Savunmada cok iyi,atletizmi iyi ama hucumda tek basina yaratabilecegini beklemek iyimserlik.Yaninda Kerryle izlesek bambaska birsey olurdu buna eminim ama Angelo veya Morganla o da bir yere kadar.
Yunus Emre : Beklentimin ustune cikan tek transfer desem benim acimdan durumun vahametini anlarsiniz.
Mahir Agva,Muhaymin,Sinan Saglam : Geciniz.Toplam 5 dk vermem ucune.
Sadik : 4 numaradaki ilk tercih olur oraya iyi bir transfer gelene kadar.
Goksenin : Kendisinin performans acisindan degerlendirilecek esigi gectigini dusunuyorum.Alacagi ucret cok yuksek olmadigi surece bu takimda her zaman kalmali.