2022-2023 Hazırlık Dönemi

Yayına bak , kameraya bak, ses desen yok. Süre falan yazmaya üşenmişler zaten belli. İşkence gibi maç yayını. Gözlerim kör oldu izlerken. Paintten çocuk çizse daha iyi bir grafik yakalayabilirdi. TV'de HD paketten izlediğim halde midem bulandı izlerken. Top elindeyken siren çaldığı halde havalara uçup sayı olması lazım diyen spiker de cabası...
 
Melo dan sonra Ennis yetersiz şimdilik, çok rahat pozisyonlarda sokması gerekiyor. Angola bence oldukça iyi. Mahir'in bu takımda olmaması lazımdı zaten Floyd sınırlı bir 5. Floyd'a alley oop yaptıracağız diye basit top kayıpları yapıyoruz old school ama daha yönlü atlet bir 5 alabilirdik. 5 numarada hücumda da savunmada da kısıtlı kalıyoruz. Muhaymin yetenekli ama bu sezon beklenen atılımı yapamayabilir Yunan liginde de oyuna eklemlenmekte zorlanıyordu. Skor yükü yine Floyd hariç yabancıların eline bakar.

+2 yerli hamlesi yeterdi Mahir ve Sinan yerine Ahmet ve Erkan olabilirdi şimdi parkede.
 
Son düzenleme:
Takımın savunma performansını beğendim. Hücumda da zamana ihtiyacımız var. Geçen seneye göre 100'leri bulacağımız maç sayısı az olacaktır ama savunmada oturaklı bir durumdayız. Hücumda ise Bost daha yeni geldi, Angola yeni vs. zaman lazım. Gaziantep de çok kaliteli takım olmuş.
 
Kadro geçen senenin 2 gömlek altı, yerli ve yabancı kalitesi olarak. Gram ışık vermiyor. Bu seneki rakiplerimiz Manisa, Konya ve Merkezefendi olur büyük ihtimal.
 
Floyd 'u görünce Zach Auguste'u arar oldum. Sadık Morgan hiçbiri pota altında baskın oyuncular değil as oyuncun olur da Floyd rol oyuncusu olarak oynatılır ama ana oyuncu olarak ben tercih etmezdim. Top içeriyi dolaşmayınca rahat dış şut bulmakta da zorlanıyoruz.
 
En başta da yazdım ama ısrarla Fener Fener denip durdu. Ama bu adam Fener'de 3 maçtan fazla iyi oynamamıştır. Oyununu geçtim; istatistikleri de vasatın altında çok kötü durumdaydı. Üstelik geçen sezon oynadığı 2 takımda da böyleydi bu adam. Hangi süper zekânın katkısı var Floyd transferinde bilmiyorum, bravo. Kravish gibi adamı gönderdiğimize inanılmaz üzüldüm en başından beri. Floyd'u 10'la çarpıp 4'le toplar. Ennis ve Brain'i beğendim potaya gidişlerini. Onun dışında şut da pek sokamadık izlediğim kadarıyla. Hücumda caydırıcı bir gücümüz yok. Ya da artık zamana mı ihtiyaç var dersiniz, hazırlık maçı konsantrasyonu mu dersiniz bilemiyorum.
Melo, Kerry gibi adamlardan 1 tanesini bile tutacak maddi gücümüz yok muydu yani ? Futbolda olduğu kadar basketbolda da biraz şov yapsaydık keşke.
Umarım ceremesini sezon içinde çekip karın ağrısı yaşamayız sezon boyu.
 
Başkanımız Dursun Özbek: "Erkek Basketbol takımımızın bütçesi 3 Milyon Dolar .
Dursun Özbek: "Basketbolda hocamız Pistiolis, değerli oyuncumuz Dee Bost, milli oyuncumuz Sadık Kabaca ve kaptanımız Göksenin Köksal bizimle devam edecek. Basketbol Şampiyonlar Ligi'ni almayı hedefliyoruz. Bu sene basketbolda çok iddialıyız."
 
FB_IMG_1663169167102.jpg

🏀 Galatasaray Nef, 22. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası’nda!
📌 Bursa

2022/23 sezonunun başlamasına 2 hafta kala hazırlıklarını sürdüren takımımız, 15-16 Eylül tarihlerinde Tofaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada boy gösterecek. Ev sahibi Tofaş’ın haricinde, Gaziantep Basketbol ve Fenerbahçe Beko’nun da katılacağı turnuvada tüm karşılaşmalar Tofaş Spor Salonu’nda oynanacak.

Turnuvanın ilk maçında 15 Eylül Perşembe günü saat 17.00’de Fenerbahçe Beko, Gaziantep Basketbol ile karşılaşacak, saat 19.30’da oynanacak ikinci maçta ise takımımız Tofaş karşısına çıkacak.

16 Eylül Cuma günü, ilk gün maçlarının mağlup olan takımları 17.00’de, turnuvanın kazananını belirleyecek olan galip takımların oynayacağı final karşılaşması ise 19.30’da oynanacak.

🎟️ Tofaş - Galatasaray Nef maçı biletleri satışta!

22. Cevat Soydaş turnuvasında oynanacak maçların biletleri biletix.com ve turnuva günleri saat 11.00 itibarıyla TOFAŞ Spor Salonu bilet gişesinden gerçekleştirilecek. İl Güvenlik Kurulu kararı gereği turnuvadaki tüm karşılaşmalar için ayrı ayrı maçlık bilet satışı yapılacak.

🔗 Tofaş - Galatasaray maçına bilet satın almak için link story'de!
 

Üst