Önümüzdeki yıl ayrılan maaş bütçesi 4 milyon dolar civarı görünüyor. Sadık'tan kazanacağımız muhtemel buy-out ile 4.5 milyon dolara çıkabliriz ki iyi para
Yalnız Sadık'tan çıkalacaksa sezon biter bitmez bu transfer gerçekleşmeli. Çünkü seneye Berkay ve Metin dışında eli yüzü düzgün 4 numara piyasada yok. Sadık'tan çıkıldığı gibi Berkay kadroya katılmalı. Troy Şav da sezonun ikinci yarısı dikkat çekiyor bu arada forvet için
Göksenin kesinlikle kalmalı. Bir süredir istikrarlı katkı veriyor. Artık olgunlaştı ve sahada yapamayacağı şeyleri eskisi kadar çok denemiyor, haliyle önemli katkı veriyor.
Muhaymin son dönemlerde gelişim gösteriyor, bence o da kalmalı.
Kısacası çok fazla zar atmadan kısa rotasyonuna İsmet-Kartal'dan birini çekerdim Uzun rotasyonuna da Sadık'ın durumuna göre Berkay ve Samet-Muhsin-Egemen üçlüsünden birisini ekler, yabancı transferine geçerdim
Mcintyre-Russell-Cem Ulusoy
Freeman-Yigit Arslan
Rogkavopoulos-Goksenin-Muhaymin
Kyle Wiltjier-Berkay
Ondrej Balvin-Ahmet Duverioglu
Bir tik zorlayip 4.5-5 milyon dolara kurariz su kadroyu
ilk 3 sıraya yazacağımız oyuncular aşağı yukarı aynıymış zaten mcintyre-russell-freeman. peki Ristic için ne düşünüyorsunuz kalır mı acaba yada kalmalı mı, ne dersiniz? acb'den ilgi var diye haberler girildi 1-2 hafta önce elimizde tutabilir miyiz acaba
Furkan’in dedigi gibi bende sosyal medyada Tenerife ile anlastigini gordum.ilk 3 sıraya yazacağımız oyuncular aşağı yukarı aynıymış zaten mcintyre-russell-freeman. peki Ristic için ne düşünüyorsunuz kalır mı acaba yada kalmalı mı, ne dersiniz? acb'den ilgi var diye haberler girildi 1-2 hafta önce elimizde tutabilir miyiz acaba