ahahah galiba vidmar devam ediyor oynamaya, Allah korusun olmayacak şey değil.O sırada Turgay Z.: Gasper Vidmar ne durumda acaba? Bireysel antrenmanlara devam ettiyse olur bu iş.
ahahah galiba vidmar devam ediyor oynamaya, Allah korusun olmayacak şey değil.O sırada Turgay Z.: Gasper Vidmar ne durumda acaba? Bireysel antrenmanlara devam ettiyse olur bu iş.
Başkan Aysal'ı seven ve başarılı bulan arkadaşlar var, saygı duyuyorum dusuncelerine fakat kesinlikle aynı goruste değilim.
Sayin Aysal, Başkan olarak zarardan sorumlu olarak görev yapsaydı, futbolda ya da basketbolda nasıl bir kadro kurardı merak ediyorum, (evet ozellikle futbolda iyi kadro kurdu, hatta tarihteki en iyi kadrolardan biri) milyonlari rahat rahat savurur muydu?! Devlet deniz misali bol kepçeden harcadi durdu. Onun öncesinde Canaydın ve Polat sıkıntısını çekti, Aysal Bey de sefasini bol kepçeden sürdü. Sonrasında arkasina bakmadan kaçtı gitti gerisinde bir enkaz bırakarak. Basketbola sponsorluk sözü de vermişti, sözünü de tutmadı ve şubeye de böyle bir kazık attı. Mutlak çok kötü bir Başkandi demiyorum, sampiyonluklar yaşadık kendisiyle haliyle fakat şu gün borçlardan bahsederken oradaki sıfırlardan sorumlu Başkanlardan biridir kendisi...
Yunus ve Mahir evet ama Göksenin 'e kalitesiz demek saçmalık. Son 20 yıldır bu ülkede 2-3 tane iyi kısa oyuncu çıkmıştır bu da iyi ihtimal Furkan dışında aklıma bir oyuncu gelmiyor, şimdi böyle bir durumda göksenin gibi 20 yaşında El' de süre bulabilmiş ki Mahmudi savunmasının bel kemiklerinden biriydi, Eurocup şampiyonluğumuzda ciddi rolü olan, milli takımda 7-8 yıl düzenli bir şekilde seçilmiş bir isim kalitesiz değildir. Benzer şeyler Melih Mahmutoğlu içinde geçerli o da Avrupa seviyesinde kaliteli bir şutördür.Oyuncu bütçesi 7 Milyon Dolar'ı geçmek zorunda. Kuruş hesaplanarak kurulan takımlarla ligde Şampiyonluk ve Avrupa'da kupa kazanamayız. Ucuza oynayan ve emeklilik zamanı çoktan gelmiş Angelo Caloiaro'nun yerine eski yıldızımız Nigel Hayes ya da o kalitede biri oynayabilirdi. Yunus Emre Sonsırma, Göksenin Köksal ve Mahir Ağva gibi kalitesizlikte çığır açmış yerli oyuncuları barındırmamalıyız.
katkilari var ama neredeyse Ali Koctan zengin olan Ünall Aysalin kulübe bir kurus katki yapmamasi Galatasarayi yeterince sevmedigini gösterir.Ben çok başarılı buluyorum. Kulübü futbol takımından ibaret görmediği, sadece Riva sözüne istinaden kurduğu takımların kalitesi ve en önemlisi de takımın hakkını her ortamda savunabilmesi de başarılı bulma sebeplerim. Enkaz konusunda da farklı düşünüyorum. Neticede genel kurul yine lisecilik yaparak adama Riva konusunda kısıtlama getirince canınız isterse diyerek kenara çekildi. Sonraki Özbek yönetimini gördük. Bugünkü Özbek yönetimi de bu takımı kurdu ama Riva'yı geçtim üzerine Florya'yı da verdiler. Buna rağmen çoğunlukla çıkıp iki laf edemiyorlar. Aynı mantıkla gidersek Faruk Süren daha başarısız çünkü o da enkaz bıraktı. Halbuki adam Fatih Hoca'nın itirazına rağmen Hagi'yi takıma kazandırarak resmen çağ açmıştı.
Bugünkü yönetimin Aysal yönetiminden farkı her şubeye pasif yöneticiler koymasıdır. Pistiolis, Okan Hoca, Alper Durur ne verilirse yetiniyor, gerektiği yerlerde inisiyatif kullanamıyorlar.
katkilari var ama neredeyse Ali Koctan zengin olan Ünall Aysalin kulübe bir kurus katki yapmamasi Galatasarayi yeterince sevmedigini gösterir.
Futbola yapsin demiyorum ama Basketbola bile yapmadi.
acilen salon yapilmasi lazim. Salon yapilana kadar basari gelmesede raziyim.Gelecek sezon butce net olarak artacak.Ben yonetimin bu yazdan itibaren ozellikle basketbol subesine hak ettigi butceyi ve yapilanmayi verecegini dusunuyorum.
Gecen sezon Haziran sonunda mazbatayi alan yonetimin onceligi normal olarak futbol oldu.Ancak ben gelecek yaz icin Gs Basketbolu’nda burada heyecan dolu seyler konusulacagindan eminim.
Hocam Twitterdaki GS amatör branş hesabının söylediğine göre 3-4 gün önce bir yemek yenmiş yöneticiler arasında, basketbol salonunu bir an önce yapıp basketbol ve voleybol şubelerini şaha kaldırmak istiyormuş yönetim. Umut fakirin ekmeğidir diyelim artık, inandık gitti. Ya şu salon başlasın gönüllü olarak gidip tuğla taşımazsam Allah da benim belamı.acilen salon yapilmasi lazim. Salon yapilana kadar basari gelmesede raziyim.
Yunus da, Mahir de, Göksenin de kalitesizdir, en hafif tabirle. Bu kadar basit...Yunus ve Mahir evet ama Göksenin 'e kalitesiz demek saçmalık. Son 20 yıldır bu ülkede 2-3 tane iyi kısa oyuncu çıkmıştır bu da iyi ihtimal Furkan dışında aklıma bir oyuncu gelmiyor, şimdi böyle bir durumda göksenin gibi 20 yaşında El' de süre bulabilmiş ki Mahmudi savunmasının bel kemiklerinden biriydi, Eurocup şampiyonluğumuzda ciddi rolü olan, milli takımda 7-8 yıl düzenli bir şekilde seçilmiş bir isim kalitesiz değildir. Benzer şeyler Melih Mahmutoğlu içinde geçerli o da Avrupa seviyesinde kaliteli bir şutördür.
Göksenin 'in gibi tek yönlü bir oyuncuyu 20-25 dk bazen 30 dk mecburen oynatmak zorunda kalıyorsan bu Göksenin' i çok kötü gösterir ve sorumlusu o kadroyu planlayanlarındır.Kalitesiz oyuncu kimdir mesela Muhaymin dir..Bu tip oyuncuları sevmeyebilirsin çok normaldir. Son olarak Göksenin Türk basketbolunda Kelepçe Alperen'de boşalmış olan koltuğu devralmış isimdir.