2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

20-30 kişilik yerli havuzunda fazla para harcayacagina binlerce kişilik yabancı havuzunda paranı harcamak daha mantıklı.Nasilsa elinde Sadık ve kaptan var garanti.Al 7 yabancı, EL de hepsini kullan,yerlilerin süresini azalt.Ligde de yerlilerin süresini arttırıp yabancıları değişerek kullan Yabancıları iyi secersek yerli transferi çok da önemli değil.Zaten üzülmeye değecek düzgün oyuncu da yok.

Galatasaray Nef, Nba takımlarından Toronto Raptors'dan J.Champagnie ve David Johnson ile ilgileniyor.

Twitter'da denk geldim ciddiye alınabilecek birşey mi acaba 🤔

Galatasaray Nef, Nba takımlarından Toronto Raptors'dan J.Champagnie ve David Johnson ile ilgileniyor.

Twitter'da denk geldim ciddiye alınabilecek birşey mi acaba 🤔
Justin kolej kariyerinden sonra bu sezon ilk kez nba sahnesine çıkmış 36 maça sonradan sahil olup 8 dakika ortalama süre almış neredeyse katkı vermemiş istatistik anlamında. G-league ile avrupa arasında bir seçim arifesinde olabilir. DAP'ın en az yarım sezon daha olmayacağı düşünüldüğünde oraya bir hamle bekliyordum.

David yine raptorstan genç bir kısa. Onun da nba'de ilk sezonu. Sadece 2 maça sonradan dahil olup birer dakika oyunda kalmış. Kaydadeğer birşey yok izlemek lazım ama bunun ihtimali daha yüksek görünüyor doğal olarak. Melo'nun boşluğunu doldurabilir mi soru işareti.

Erten kesinleşti yerli guard tamamen bitti. Yerli uzun belki Furkan'ı alırız. Mahir-Furkan pek mantıklı durmuyor. Turgay Zeytingöz Kerem Tunçeri Barış Nane 'ye hedefler plânlar bütçe nedir sormak lazım haftaya yerli transferi biter tam zamanı
Abi acaba yerlilerde ortaya çıkan Mahir ve Yunus dışında gelecek isimler nokta atışı dediğimiz tarzda olup buy-out pazarlığı filan mı yapılıyor.

Son düzenleme:
Acaba

Abi acaba yerlilerde ortaya çıkan Mahir ve Yunus dışında gelecek isimler nokta atışı dediğimiz tarzda olup buy-out pazarlığı filan mı yapılıyor.

Sanmıyorum belki Furkan o bile küçük ihtimal tek İyi olasılık yabancıya yüklenecegiz ve Muhayim hakkında bizden daha çok bilgi sahibi olan karar vericilerin bir bildiği var . Ondan belli seviyede katlı alırsak kaliteli yabancılar ile kompakt 8 kişilik rotasyon olur .Yunus ile Mahir ortalama 10 dakika süre alacak oyuncular .Sene içinde de 6.7. yabancı bakılır

Sanmıyorum belki Furkan o bile küçük ihtimal tek İyi olasılık yabancıya yüklenecegiz ve Muhayim hakkında bizden daha çok bilgi sahibi olan karar vericilerin bir bildiği var . Ondan belli seviyede katlı alırsak kaliteli yabancılar ile kompakt 8 kişilik rotasyon olur .Yunus ile Mahir ortalama 10 dakika süre alacak oyuncular .Sene içinde de 6.7. yabancı bakılır
Belki bütçe yükselince ekstra bir oyuncuya daha verilebilir şubeyi zorlamayacak şekilde.

Melo kendini isteyen EL takımı-takımları yerine BCL'de oynayacak Galatasaray'a geldi. Keza Bost da EC şampiyonluğundan BCL'ye. Ndour da EL kalibresinde oyuncuydu. Bunlar kıstas değil yani pek. Yapılanmadan ziyade Galatasaray ismi geçiyorsa , kimse kolay kolay Bursa daha iyi yapılanıyor diye orada kalmaz. Basketbolda olmazlar biraz daha mümkün futbola göre.